AcasăȘTIRI EXTERNECum vrea Hunter Biden să scape de plata pensiei alimentare pentru fiica...

Cum vrea Hunter Biden să scape de plata pensiei alimentare pentru fiica lui de 4 ani. Ce motive a invocat

Cum vrea Hunter Biden să scape de plata pensiei alimentare pentru fiica lui de 4 ani. Ce motive a invocat

Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, s-a prezentat la tribunal în procesul pe care o fostă striperiţă, Lunden Roberts, i l-a intentat pentru plata pensiei alimentară către fiica de 4 ani pe care cei doi o au împreună.

Acuzatul susţine că a plătit deja 750.000 de dolari, iar acum încearcă să reducă plățile lunare.

Pretinde că a plătit 20.000 dolari/lună

Avocatul său, Abbe Lowell, a susținut că Hunter a plătit 20.000 de dolari pe lună pentru a o susține pe micuța Navy Joan, adică de când un test de paternitate a dezvăluit că el este tatăl.

Lui Hunter, care nu și-a întâlnit niciodată fiica, i s-a cerut să predea documente care îi detaliază conturile bancare, atunci când a redeschis dosarul de paternitate în septembrie anul trecut, în încercarea de a-și reduce plățile pentru întreținerea copilului.

Spune că trece prin „schimbări financiare”

Fiul lui Joe Biden a susținut că a trecut printr-o „schimbare materială substanțială” în situația sa financiară. Pe măsură ce disputa juridică s-a desfășurat, bărbatul de 53 de ani a fost acuzat că ascunde sume importante.

Avocatul fostei amante a susținut în timpul audierii de luni că Hunter a oferit „răspunsuri incomplete” la întrebări legate de finanțele sale – inclusiv numele persoanelor care i-au cumpărat opera de artă.

author avatar
Andrei Ștefan