AcasăȘTIRI EXTERNECum se simte Regina Elisabeta a II-a după ce a fost vaccinată...

Cum se simte Regina Elisabeta a II-a după ce a fost vaccinată împotriva noului coronavirus

Regina Elisabeta a II-aCum se simte Regina Elisabeta a II-a după ce a fost vaccinată împotriva noului coronavirus

Marea Britanie, care, în acest moment, este cea mai afectată zonă din Europa de noul coronavirus, primeşte şi o veste bună: conducătoarea supremă, regina Elisabeta a II-a, a fost şi ea vaccinată.

Elisabeta a II-a şi prinţul consort Philip au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, a anunţat sâmbătă Palatul Buckingham. Regina nu prezintă reacţii adverse, se simte bine.

Regina şi Ducele de Edinburgh au primit astăzi vaccinurile anti-COVID-19„, potrivit unui comunicat venit de la Palatului Buckingham. Regina Elisabeta are 94 de ani, iar soţul său 99 de ani.

Vaccinul a fost administrat de medicul familiei regale

O sursă apropiată familiei regale a menţionat că vaccinurile au fost administrate de către un medic de familie la reşedinţa regală de la Castelul Windsor.

Cuplul regal britanic se alătură astfel celor 1,5 milioane de persoane din Regatul Unit care au primit până în prezent prima doză de vaccin împotriva COVID-19, conform Agerpres.

Regina şi prinţul consort petrec perioada de lockdown din Anglia la Castelul Windsor.Până în prezent, aproximativ 1,5 milioane de britanici au fost vaccinaţi împotriva coronavirusului.

author avatar
Andrei Ștefan