AcasăȘTIRI EXTERNECum se răzbună refugiații ucraineni pe bulgari fiindcă i-au scos din hotelurile...

Cum se răzbună refugiații ucraineni pe bulgari fiindcă i-au scos din hotelurile de lux. Este incredibil ce au putut face în camere! – FOTO&VIDEO

Cum se răzbună refugiații ucraineni pe bulgari fiindcă i-au scos din hotelurile de lux. Este incredibil ce au putut face în camere! – FOTO&VIDEO (foto: captură twitter)

De la începutul războiului din Ucraina, aproape două milioane de oameni au luat calea străinătății fugind de frica morții. Printre țările care au primit refugiați ucraineni se numără și Bulgaria, însă acum se pare că autoritățile de la Sofia regretă că au făcut acest lucru.

Recent, bulgarii au decis să-i evacueze pe ucraineni din hotelurile în care erau cazați, majoritatea în stațiunile de pe litoralul Mării Negre. Sofia a deschis sezonul estival, iar turiștii care plătesc cazarea au prioritate!

Imagine ȘOC! Ce a apărut pe pereții unei camere de hotel

Cum se răzbună refugiații ucraineni pe bulgari fiindcă i-au scos din hotelurile de lux. Este incredibil ce au putut face în camere! – FOTO&VIDEO (sursa foto: captură TWitter)

Decizia luată de autoritățile bulgare, aceea ca refugiații ucraineni să părăsească hotelurile în care au fost găzduiți, nu le-a picat bine musafirilor.

Ca măsură de protest față de această hotărâre, unii refugiați s-au răzbunat recurgând la gesturi cu adevărat mizere. Mai exact, au mânjit pereții camerelor cu excremente umane! Și nu orice mesaj, ci chiar „Slava Ukraini” – „Slava Ucrainei”.

O imagine cu un astfel de „cadou” lăsat pe pereții unei camere de hotel de către refugiații ucraineni a apărut pe Twitter.

Fotografia a apărut după ce s-a aflat că autoritățile de la Sofia au în vedere să transfere refugiații ucraineni din hotelurile de la malul Mării negre în centre speciale de primire, înainte de începerea sezonului de vacanță.

Bulgaria nu își mai permite să întrețină cetățeni ucraineni în hotelurile de lângă mare” – Kalina Konstantinova, vicepremierul bulgariei


author avatar
Andrei Coman