AcasăȘTIRI EXTERNECum se răzbună refugiații ucraineni pe bulgari fiindcă i-au scos din hotelurile...

Cum se răzbună refugiații ucraineni pe bulgari fiindcă i-au scos din hotelurile de lux. Este incredibil ce au putut face în camere! – FOTO&VIDEO

Cum se răzbună refugiații ucraineni pe bulgari fiindcă i-au scos din hotelurile de lux. Este incredibil ce au putut face în camere! – FOTO&VIDEO (foto: captură twitter)

De la începutul războiului din Ucraina, aproape două milioane de oameni au luat calea străinătății fugind de frica morții. Printre țările care au primit refugiați ucraineni se numără și Bulgaria, însă acum se pare că autoritățile de la Sofia regretă că au făcut acest lucru.

Recent, bulgarii au decis să-i evacueze pe ucraineni din hotelurile în care erau cazați, majoritatea în stațiunile de pe litoralul Mării Negre. Sofia a deschis sezonul estival, iar turiștii care plătesc cazarea au prioritate!

Imagine ȘOC! Ce a apărut pe pereții unei camere de hotel

Cum se răzbună refugiații ucraineni pe bulgari fiindcă i-au scos din hotelurile de lux. Este incredibil ce au putut face în camere! – FOTO&VIDEO (sursa foto: captură TWitter)

Decizia luată de autoritățile bulgare, aceea ca refugiații ucraineni să părăsească hotelurile în care au fost găzduiți, nu le-a picat bine musafirilor.

Ca măsură de protest față de această hotărâre, unii refugiați s-au răzbunat recurgând la gesturi cu adevărat mizere. Mai exact, au mânjit pereții camerelor cu excremente umane! Și nu orice mesaj, ci chiar „Slava Ukraini” – „Slava Ucrainei”.

O imagine cu un astfel de „cadou” lăsat pe pereții unei camere de hotel de către refugiații ucraineni a apărut pe Twitter.

Fotografia a apărut după ce s-a aflat că autoritățile de la Sofia au în vedere să transfere refugiații ucraineni din hotelurile de la malul Mării negre în centre speciale de primire, înainte de începerea sezonului de vacanță.

Bulgaria nu își mai permite să întrețină cetățeni ucraineni în hotelurile de lângă mare” – Kalina Konstantinova, vicepremierul bulgariei


author avatar
Andrei Coman
3.584 afisari

11 COMENTARII

  1. O vorba românească ne învață ca ” facerea de bine este f…… de mamă. Era si de așteptat sa se întâmple așa ceva. Este doar începutul, peste câteva luni ucrainienii vor fi huliți in toate tarile care acum nu mai pot de grija lor, inclusiv in Romania. Va fi același parcurs ca in cazul romanilor si României, după 89. Mai întâi toata lumea ne plângea de milă, ” ajutoarele ” nu mai pridideau să fie trimise, până la un punct, când totul a basculat spre atitudine total opusă. Din ” răsfățata ” Europei, am devenit oaia neagra a Europei, un negru absolut, nici măcar gri. La toamna si Ucraina si ucrainienii vor avea același ” statut ” oaia neagra a Europei. Rau lor spre binele nostru,, poate nu vom mai fi noi Ciuca Europei, ne vor lua locul ucrainienii.

  2. FACEREA DE BINE !!, RASPUNSUL UCRAINEAN DOVEDESTE NIVELUL DE GANDIRE . ATI UITAT RACHETII CARE JEFUIAU LA DRUMUL MARE IN BULGARIA ,NORDUL ROMANIEI ,IN BASARABIA SI IN TOATA UCRAINA IN ANII 90 ?.
    VEZI CE S-A INTAMPLAT IN CENTRUL VIENEI CUM AU CIOMAGIT NISTE MAFIOTI URAINIENI UN TAXIMETRIST IN STRADA ZILELE TRECUTE .

    • ASTIA SUNT UCRAINIENII.OARE SUNT MAI CIVILIZATI CA RUSII,NICIODATA?SA NU UITAM EVENIMENTELE DE LA FANTA ALBA DIN 1 APRILIE 1941.

      • Gresit. Rusii sunt cu 20 de ani in fata ucrainienilor care nu stiu decat de bautura, curvasarie si batai.. La randul lor rusii sunt cu 25 de ani in urma Romaniei. Oameni beti nu am vazut in Rusia iar in Ucraina nu am vazut oameni treji si ”femeie” care sa refuzr …avansurile.

  3. Ceea ce sint bozgorii pentru romani, sirbi, slovaci sint si marginenii pentru romani, polonezi, ungari, rusi.
    Niste invadatori fara istorie, fara tara, fara limba, fara popor, dar cu un tupeu, nesimtire si cruzime greu de invins.

  4. Așa pățești când vrei sa fii un bun samaritean cu niste nemernici ! Cel mai bine era un șut în cour și valea !

  5. Ukraineni de kkat! La ce te poti astepta de la ei? Da-le casa si masa iar ei se kka pe ce le-ai dat! Afara cu ei, trimiteti-i inapoi de unde au venit, sa-i faca Putin tocanita!

  6. Bali, adevar graita-i. Felicitari!
    As vrea sa adaug ca dupa ce au educatia si calitatile pe care le-ai prezentat, ucrainenii au ocupat teritorii de la toti vecinii lor, mai putin Belarus, dar nu este timpul pierdut.
    Din acest punct de vedere sunt o concurenta serioasa pentru verii lor rusi.

  7. Bestiile astea de ucrainieni naziști raketi puturoși trebuie aruncați înapoi la cretinul mincinos de Zelenski! Morții lor de jigodii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger