AcasăȘTIRI EXTERNECum s-au răzbunat doi turiști pe gazda lor Airbnb. Proprietarul s-a ales...

Cum s-au răzbunat doi turiști pe gazda lor Airbnb. Proprietarul s-a ales cu o factură colosală, după ce aceștia au lăsat lumina, apa și gazul deschise timp de 25 de zile

airbnbCum s-au răzbunat doi turiști pe gazda lor Airbnb. Proprietarul s-a ales cu o factură colosală, după ce aceștia au lăsat lumina, apa și gazul deschise timp de 25 de zile

Proprietarul unei vile pe care a închiriat-o pe Airbnb unor turiști chinezi s-a trezit cu o factură de 1.570 de dolari la gaze și apă.

Cuplul care închiriase casa s-a răzbunat lăsând robinetele de apă și gazul deschise timp de 25 de zile, pentru că nu a putut putut anula rezervarea, relatează The Independent.

Turiștii s-au răzbunat pentru că n-au putut anula rezervarea

Turiștii chinezi au închiriat o casă din Seul, Coreea de Sud, pentru 25 de zile. Și-au dat seama abia după ce au plătit că nu era situată în centrul orașului, ci la periferie. Potrivit gazdei, care a fost identificat doar ca domnul Lee, turiștii l-au contactat și l-au întrebat dacă există camere de supraveghere pe proprietate.

Lee le-a spus că nu are camere, așa că turiștii au intrat și în casă și au aprins luminile, robinetele de apă și de gaz și au pornit aparatele electrice. Nici măcar nu au locuit acolo, ci au călătorit prin Coreea de Sud.

Au stat în vilă doar 25 de minute în 25 de zile

S-au întors la cazarea de pe Airbnb doar de cinci ori în 25 de zile, rămânând acolo doar câte 5 minute de fiecare dată. Lee a descoperit că a are o problemă abia după ce cuplul a plecat, iar compania de gaz l-a contactat în legătură cu o creștere semnificativă a consumului, temându-se că ar putea fi vorba despre o scurgere de gaze.

Când gazda s-a dus la vilă, a găsit-o goală, cu ferestrele deschise și gazul pornit. A primit o factură de 116 de dolari la apă și electricitate, o factură de gaz de 730 de dolari și 728 de dolari pentru „cheltuieli diverse”. Cuplul a consumat peste 120.000 de litri de apă în această perioadă.

author avatar
Andreea Vlad