AcasăȘTIRI EXTERNECum s-a „înțepat” Bill Gates la conducta cu bani publici!

Cum s-a „înțepat” Bill Gates la conducta cu bani publici!

America lui Joe Biden a văzut în nici trei luni ce nici măcar n-a îndrăznit să creadă că este posibil în patru ani de guvernare „trumpistă”. Democratul a semnat în 60 de zile de mandat atâtea ordine prezidențiale câte a dat republicanul Donald Trump de-a lungul întregii sale șederi la Casa Albă. Și, printre controversatele „HG-uri”, și acela al proiectului „American Rescue Plan Act”. Pompos prezentat de mass-media mainstream drept unicul plan prin care țara mai poate fi salvată, „ARPA” nu e altceva decât o altă modalitate de a mulge Trezoreria.

„American Rescue Plan Act” promite bonuri alimentare și finanțare pentru programe de locuințe sociale. La rând stau și cei de la Fondul Național pentru Arte, Fondul Național pentru Științe Umane și Agenția de Protecție a Mediului, dar tot acolo îl regăsim și pe Bill Gates! Bine, el nu stă la coadă, s-a strecurat în față prin Planned Parenthood, organizația pe care fundația sa o controlează (prin sponsorizări). Planned Parenthood este un „Barnevernet” în variantă americană, doar că mai odioasă decât instituția norvegiană. Iar românii când aud de „Barnevernet” și cazul „Smicală” înțeleg despre ce-i vorba.

Joe Biden, de fapt, Partidul Democrat, le-a promis tuturor sponsorilor din campania electorală că-i va răsplăti când va ajunge la Casa Albă, iar acum a venit momentul să o facă. Proiectul „ARPA” a trecut fără probleme de votul Camerei Reprezentanților și s-a impus și la Senat; în ambele situații, democrații din Comisia pentru Energie și Comerț au votat în unanimitate împotriva includerii amendamentului Hyde în acest proiect de lege. „Hyde” ar fi împiedicat utilizarea fondurilor statului pentru a finanța avorturile. Adică, niciun dolar pentru Planned Parenthood, deci pentru Bill Gates.

Discuțiile în spatele ușilor au fost aprinse, însă majoritatea s-a impus. „Republicanii sunt dezamăgiți de faptul că ARPA deschide ușa către finanțarea federală a avorturilor elective”, s-au plâns câțiva politicieni.

Concret, prin „Amendamentul Hyde” se evita ca fondurile federale destinate Departamentului Sănătății și Serviciilor Sociale, alocate prin „American Rescue Plan Act”, să fie utilizate pentru finanțarea avortului în cazurile în care viața mamei ar fi pusă în pericol dacă sarcina este dusă la termen sau în caz de viol sau incest.

Pe ce se mai duc banii în vremea pandemiei? Pe …artă. Conform rezumatului proiectului de lege, secțiunea 2021 stipulează: „Se alocă 135.000.000 de dolari pentru Fondul Național pentru Arte”. Aceștia sunt doar bani suplimentari, care se adaugă celor 167.500.000 de dolari ce deja sunt stipulate în buget. Și cei de la Fondul Național pentru Științe Umane își freacă mâinile de bucurie căci primesc aceeași sumă de bani!

author avatar
Nicholas Cezar
511 afisari

2 COMENTARII

  1. Billie Fukin` Gates, bucura-te ca ai deja 1 milion de cobai micuti si frumosi, si dusi cu pluta in Rumunika !! 🙂 Ole :))) De acum ai tot timpul din lume sa faci experimente pe ei !! Sa nu ne dezamagesti, ca ne suparam pe tine !! :)))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger