AcasăȘTIRI EXTERNECum „renunță” UE la țițeiul rusesc. Germania și Polonia au cerut deja...

Cum „renunță” UE la țițeiul rusesc. Germania și Polonia au cerut deja petrol gigantului Transneft

Cum „renunță” UE la țițeiul rusesc. Germania și Polonia au cerut deja petrol gigantului Transneft / Foto: Facebook

Compania Transneft din Rusia, care gestionează sistemul de conducte ce transportă țițeiul din această țară, a primit cereri de petrol pentru 2023 din partea Poloniei și Germaniei, a declarat șeful monopolului de stat al conductelor de petrol pentru postul de televiziune Rossiya-24.

 

Uniunea Europeană s-a angajat să nu mai cumpere petrol rusesc prin rutele maritime începând cu 5 decembrie, iar națiunile occidentale au impus, de asemenea, plafoane de preț pentru țițeiul rusesc, însă conducta Drujba rămâne scutită de sancțiuni.

Germania a depus deja o cerere

Comentariile Transneft sunt în contradicție cu sugestiile de luna trecută, potrivit cărora Polonia ar intenționa să renunțe la un acord de cumpărare a țițeiului rusesc.

Surse familiare cu discuțiile au declarat pentru Reuters că Polonia căuta sprijinul Germaniei pentru sancțiunile UE asupra secțiunii polono-germane a conductei Drujba, astfel încât Varșovia să poată renunța la un acord de cumpărare de petrol rusesc anul viitor fără a plăti penalități.

„Ei au anunțat că nu vor mai lua petrol din Rusia de la 1 ianuarie. Iar acum am primit solicitări din partea consumatorilor polonezi: dați-ne 3 milioane de tone anul viitor și 360.000 de tone pentru decembrie, iar Germania a depus deja o cerere pentru primul trimestru”, a declarat marți directorul Transneft, Nikolay Tokarev, citat de TASS.

Tokarev a mai spus că portul Novorossiisk de la Marea Neagră și-a extins capacitatea de export pentru petrolul cu conținut scăzut de sulf la 40 de milioane de tone pe an.

author avatar
Tudor Borcea
741 afisari

8 COMENTARII

  1. De unde au RUBLE sau PETRO-YUANI????….Berlinul tipareste RUBLE????sau platesc in natura stau capra

    • Nicio problema, cumpara ruble cu iepuro. Intentia lui Putin a fost sa creasca interesul si cursul pentru rubla, si a reusit. Germania isi vede interesul facand cerere sa importe petrol rusesc, noi din pacate nici carbunele romanesc nu mai avem voie sa il ardem in termocentrale, care si alea sunt pe cale sa fie inchise. Slava hucraina, zdrelenski si stapanilor intunecati mUe si uSa, care ne desfiinteaza pas cu pas.

  2. Intelegerea intre Germania si Putin s-a facut acum cateva saptamani, inainte de a incepe armata rusa sa se retraga dincolo de Nipru, ca parte din intelegere, pentru ca impreuna cu Anglia, sa inceapa ofensiva finala impotriva Mafiei Khazare si a reptilelor aszunse in Elvetia – Rockefeller si Rothschild.
    Am scris acest lucru atunci, dar nefiind minciuni inventate de khazarii nazisto-satanisti din Ucraina, etc, nu a crezut nimeni aceasta informatie care acum se arata ca a fost corecta.

    Mai sunt si alte lucruri pe care le stiu dar mi s-a facut lehamite sa fiu cenzurat si injurat.

    Important este ca reptilienii Anunaki si khazarii inchinatori lui Satana isi traiesc ultimile zile pe planeta Pamant.

    Omul, asa idiot si pervers, cum au devenit unii care s-au vandut ca Iuda, este creatia Lui Dumnezeu, si dupa ce Creatorul a lasat jivinele sa curete oemnirea de oamenii naparci si de alte jivine, acum isi va apara creatia.
    Acum este randul Omului sa extermine jivinile imputite din Elvetia, din Republica Comunista America si din alte grote imputzite.

    Va recomand filmul ,,Craciun fericit”, despre un moment emotionant petrecut de Craciun in primul razboi mondial programat de Rockefeller si Rothschild.
    Acest film ii poate trezi pe multi la realitate.

    • Confuzie Totala…..Asa-zisul Dumnezeu erau de fapt Anunnaki……dar omul prost si tampit se inchina si pupa desenele unor idoli falsi
      In schimb Rotschilzii au intrat intr-un conflict cu Anunnaki se cred ei „dumnezei” Adica sunt prea multi „zeus” care vor sa stea pe acelasi tron….o sa se bata intre ei.

      • ,,…desenele unor idoli,, le pupi tu, sclavule.

        Anunaki sunt reptilieni si au craniul alungit cum sunt cei din familiile Rockefeller si Rothschild.
        De curand a fost descoperit un mormant sub catedrala Notre Dame, si mortaciunea este un Anunaki, un cavaler din elita conducatoare.
        In ortodoxie nu exista icoane cu sfinti, arhangheli, etc, cu asemenea cranii.

        Mananci kk sa fii platit de Guvernul Criminal sau de khazari ?
        Oricum, esti un ticalos care nu stii nimic dar manaci kk nemestecat…

  3. OARE NU-I MAI APROVIZIONEAZA AMERICANII CARE AU SARACUT TOARA EUROPA CA SA-SI VANDA ARMELE IN UCRAINA?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger