AcasăȘTIRI EXTERNECum plănuieşte Putin să se răzbune pe Prigojin: "N-ar trebui să-şi rezerve...

Cum plănuieşte Putin să se răzbune pe Prigojin: „N-ar trebui să-şi rezerve cazare într-un azil de bătrâni”

vladimir putin

Rusia s-a aflat, sâmbătă, în pragul unui război civil declanșat de șeful Wagner, Evgheni Prigojin, după ce a acuzat armata rusă că a bombardat poziţiile companiei sale militare private.

Acesta și-a condus mercenarii din Ucraina în Rusia, unde au preluat, pe rând, controlul asupra facilităţilor militare din Rostov pe Don, a aerodromului de acolo și apoi a orașului Voronej, înaintând cu o viteză uluitoare spre Moscova.

Cum se va răzbuna Putin pe Prigojin?

Mick Ryan, un general-maior în retragere din armata australiană și membru al Centrului pentru Studii Strategice și Internaționale, a declarat pentru Insider că revolta lui Prigojin va avea „impact pe termen scurt, mediu și lung” asupra războiului din Ucraina, precum și asupra stabilității Rusiei în viitor.

„Autoritatea lui Putin a fost contestată în mod deschis și nu a ieșit arătând foarte bine”, a spus Ryan, sugerând că scăderea încrederii în liderul rus ar putea reduce moralul trupelor ruse de pe front, iar forțele ucrainene ar putea profita de problemele interne ale rușilor.

„Putin este o persoană destul de răzbunătoare. Părerea mea este că Prigojin probabil că nu ar trebui să rezerve cazare într-un azil de bătrâni. Cred că zilele lui – după raportul probabilităților – sunt probabil limitate”, a spus Ryan pentru Insider.

Au abandonat ofensiva către Moscova

Când mai avea doar 200 de kilometri până La Moscova, Prigojin a anunțat că a dat ordinul de retragere, pentru a evita să fie vărsat sânge rusesc.

Prigojin cerea demiterea lui Serghei Șoigu și a liderului armatei ruse Valeri Gherasimov. Niciunul dintre ei nu pare să-și fi părăsit poziția, deci e neclar de ce a decis Prigojin să oprească atacul sau ce a urmărit mai exact.

Putin a ieșit cel mai șifonat, mai ales că, după ce l-a amenințat pe Prigojin cu pedeapsă exemplară pentru trădarea comisă, Kremlinul a anunțat seara că renunță la acuzații și îi permite liderului Wagner să se ducă în Belarus.

Aproape de miezul nopții, Prigojin a plecat din Rostov ca un erou, în aplauzele mulțimii.

author avatar
Andrei Ștefan
1.786 afisari

25 COMENTARII

  1. Putin era sa moara ieri dupa ce a vazut cateva minute din emisiuni de la realitatea si digi . de ras . martorii spun ca l-a apucat o criza violenta de ras , pur si simplu era contorsionat de ras. a fost nevoie de o echipa de medici sa-l salveze .mai mult a vrut sa-i cunoasca personal pe cei de tv respective in special pe Saviana Rusu ,

  2. Iar astazi a citit presa romaneasca si s-a linistit vazand ca e plina de prosti facuti gramada ,neterminati si idioti pana in maduva oaselor.

  3. Putin face baie la bustul gol in Riurile Siberiene.Putin se cufunda in apa rece ca gheata de Boboteaza. Putin are centura neagra la Judo. Putin merge cu avionul cu reactie. Putin merge cu Submarinul Atomic. Putin cinta la pian. Putin vorbeste multe Limbi Straine. Putin trage cu pistolul. Putin trage ci Kalashnikovul. Putin vineaza in Padurile din Siberia. Putin merge la pescuit in Siberia. BE LIKE PUTIN!

    • la um digi 24 , are cancer si e tot timpul in pragul mortii , ba mai este si operat de doua ori pe zi , da din buze , se tine de masa etc .

  4. ,,Prigozhin și PUTIN au joacat un JOC. Au intins o capcană.

    WAGNERGROUP/Prigojin a condus o lovitură de stat militară completă împotriva lui Putin/Rusia, inaintand cu 7.000 de oameni spre Moscova.
    De asemenea, a păcălit mai multe unități militare rusești să i se alăture la LOVITURA, spunând că trebuie să se grăbească pentru a apara Moscova de un atac.
    Adevărul era ca informațiile militare rusești au descoperit cu doar câteva zile înainte celulele militare ucrainene în interiorul Moscovei, care se pregăteau pentru atacurile teroriste, și Prigozhin ar fi fost salutat ca erou după uciderile în masă, deoarece regimul său militar ar fi salvat Moscova și l-ar fi învinovățit pe Putin.
    La mai bine de 32 de oere, lovitura de stat se termină când Prigojin își cheamă armata să se oprească și să se retragă, iar apoi BELARUS ii oferă lui Prigozhin și grupului sau gazduire în interiorul țării lor.
    Câteva ore mai târziu PUTIN RENUNȚĂ LA TOATE ACUZATIILE ÎMPOTRIVA LUI PRIGOZHIN , iar WAGNER GROUP campeaza LA DOAR 100 DE MILE DE KIEV, în interiorul BIELORUSIEI !!!!

    Astazi au fost trimise mesaje catre comandamentele militare rusești că Prigozhin a fost un atu și nu trebuie atins. Așa că acum Prigozhin nu este prea atins și este în siguranță în interiorul Belarusului ( Belarus este controlat practic de PUTIN și RUSIA și de informațiile ruse.
    PUTIN IL PUTEA ARESTA SAU UCIDE PE PRIGOZHIN ÎN ORICE MOMENT… DAR NU A FACUT-O.

    Ce se întâmplă?

    Prigozhin este un TRIPLU AGENT care lucrează cu Rusia. Marea Britanie și CIA …..
    Și a fost racolat de CIA+ MI6 apoi RERACOLAT de FSB.

    CE INFORMAȚII ARE PRIGOZHIN ÎMPOTRIVA CIA.si MI6?
    SISTEMUL MONDIAL DE SPĂLARE A BANILOR CONECTAT LA SISTEMUL COMPLEX INDUSTRIAL MILITAR AL SUA? CE DATE ARE DESPRE NATO? ONU?

    Ceea ce se știe acum este că Prigojin este un agent triplu, iar serviciile secrete rusești știau cu mult timp în urmă despre ultima încercare de lovitură de stat a MI6, CIA si Regimul Rockefellers de a prelua RUSIA în Red Russian Maidan.
    Și acum, grupul Wagner are peste 18.000 de forțe în estul Ucrainei și 7.000 de forțe militare la doar 100 de mile de capitala Ucrainei, Kiev.

    Între timp ce PUTIN TRAGE SFORI în spatele scenei și întinde o capcană.

    RĂZBOIUL INFORMAȚIONAL; PANICĂ LA PENTAGON

    MI6 CONDUS DE CIA (ROCKEFELLERS +ROTHSCHILD REGIMEN 4 RTH RIECH ) ÎN SPATELE LOVITURII MILITARE WAGNERGROUP ÎMPOTRIVA PUTIN ȘI A RUSIEI

    PUTIN știa de-a lungul timpului că grupul Wagner avea să dea o lovitură de stat militară.
    In ultimele două luni, grupul Wagner a început să facă evaluări militare false și să-i dea lui Putin rapoarte militare false că Ucraina rupe liniile și atacă masiv, în timp ce unitățile reale de infanterie rusesti spuneau că grupul Wagner minte și oferă intenționat informații proaste că Ucraina câștiga războiul în părți majore ale Ucrainei.

    Se știa că Yevgeny Prigozhin a investit puternic în corporația din Marea Britanie sub investitori și companii subsidiare și a fost conectat la BLACKROCK CIA ROCKERFELLER OPS) iar companiile Fortune 500 conectate la comitetul 300 au ajutat să distribuie bani către Yevgeny Prigozhin în operațiunile de spălare a banilor .

    GRUPUL WAGNER OBȚINEA INFORMAȚII DE LA INTEL UK ȘI CIA MI6 ..
    Au fost poziționați în mod intenționat în UkraineWAR și au ucis în mod intenționat sute de mii de ucraineni pentru a face să pară că grupul Wagner a fost eroul Rusiei (această operațiune neagră a fost creată cu mult timp în urmă, astfel încât poporul rus să glorifice grupul Wagner după ce au intrat în război ca eroi )… Ei (Wagner) se așteaptă ca poporul rus să-i sprijine, în timp ce s-au întors impotriva lui PUTIN și au spus că există tulburări civile în Rusia din cauza lui, și că el nu era capabil să apere Rusia.

    La fel cum TRUMP… US military folosesc TEORIA JOCURILOR pentru a doborî Deep State, asa si Putin a declanșat, de asemenea, OPERAȚIUNI DE TEORIA JOCURILOR ÎMPOTRIVA GRUPULUI WAGNER și
    i-a lăsat să intre în război și să-și dezvolte agenda.
    MIȘCĂRILE TEORIEI JOCURILOR ARATA ULTIMA CARTE A CIA.
    Operațiuni NATO DARPA+MI6 care includ unitati militare rusești.
    Pălăriile negre au fost plantate în interiorul sistemului Federației Ruse…
    ACUM MLASTINA A FOST EXPUSĂ ÎN RUSIA .
    SFARSITUL REGIMULUI Deep State
    PLANUL MI6 SE PRĂBUȘTE. ULTIMA CARTE CIA, NATO, MI6 – PLANUL DE DISTRUGERE A RUSIEI A EȘUAT. MI6. NAZIST. NATO.CIA ROCKEFELLERS ROTCHIILDS sunt ÎN PANICĂ deoarece ultimul lor plan de a distruge RUSIA A EȘUT, ACUM, GRUPUL WAGNER VA FI DISTRUS.

    ÎN SPATELE SCENEI, ALIANȚA MONDIALĂ ZÂMBEȘTE.

    Rivalitatea ciudată dintre Wagner și Rusia a luat sfârșit.
    Este foarte probabil ca Rusia să continue să folosească forțele Wagner pe diverse fronturi de război.
    Nu există nicio schimbare în politica sa.’’
    https://pbs.twimg.com/media/FzbH8JhXoAEh1tC?format=jpg&name=small

    • @mihai , cred ca este asa cum spui , si doar generalii invitati prin studiouri stiu adevarul dar nu-l pot spune . papagalii gen badea sau ciuvica tot spun ca operatiunea a fost fara sens si nu inteleg nimic , pai tocmai asta au rolul diversiunile sa nu intelegi nimic , planurile de razboi nu se trambiteaza .

  5. N-am nici o problema , asa mi-a dictat Raionu , eu execut loial instructiunile si ordinele primite si sunt cu ochii dupa palarii negre M16 DARPA NATO …

  6. Ce să zică și ăsta de ciudă acum că nu i s-a împlinit nimic din „visele umede” de zilele trecute. Oricum frustrarea occidentală e la cote maxime, neica nimeni ca ăsta doar o arată. În rest ce operatii mai are pe ordinea de zi Putin, la ce s-a mai declanșat cancerul, contraofensiva ucrainiana cum merge etc, hai să intrăm în normal cu propaganda , lovitura s-a fâsâit.

  7. Mihai 2023-06-25 23:01 23:01:14
    ,,Prigozhin și PUTIN au jucat un JOC. Au intins o capcană. MI6 CONDUS DE CIA (ROCKEFELLERS +ROTHSCHILD REGIMEN 4 RTH REiCH )”

    PAI DIN 1990 CINE DRACU ERA IN SPATELE LUI SOROS??? TOT EI…..PLUS BILDERBERGUL

    CELE 3RAZBOAIE MONDIALE 1-1914 2-1938 3-ACUM……SUNT RAZBOAIELE BANCHERILOR PE RESURSE…G7 VERSUS RESTUL LUMII BRICS……DOAR CA MULTI DIN G7 VOR SA RENUNTE LA TAMPENIA „NAPOLEON”….POLONEZII SI OLANDEZII VOR SA FIE „NAPOLEON”…..O LUME CONDUSA DE ASTIA VA FI 100%SATANISTA….NU VA FUNCTIONA ASA CEVA….CUM SA TE CONDUCA PEDOFILII,DROGATII…CURVELE?????

  8. Pentru Mihai: Nu ai logica, nu ai sir in ceea ce spui. Te poti angaja oricand ca ziarist. Esti talentat la spus tampenii si la batut campii.

  9. Pentru Mihai: Nu ai logica, nu ai sir in ceea ce spui. Te poti angaja oricand ca ziarist. Esti talentat la spus tampenii si la batut campii. Am mai pierdut si timpul sa iti citesc cretinitatile

  10. Dar de unde stie, in cristosii mamei lui, un bosorog, ”Mick Ryan, un general-maior în retragere din armata australiană și membru al Centrului pentru Studii Strategice și Internaționale”, ceea ce ziceti voi ca spune ?!
    A visat noaptea, sau in Australia aia dementa, care l-a expulzat pe Novak Đoković, intr-o criza de isterie demna de targa, bosorogii in RETRAGERE au acces la date si informatii militare secrete ?!
    Nu va este, ma, rusine sa prestati asa de slugarnic la ordinele CIA ?
    Cu ce v-au platit sau v-au santajat, scursurilor ?
    Veti ajunge la groapa de la Glina, jegurilor !

  11. Dă cu virgulă tot scandalul ăsta. Mă întreb cum de a putut Prijojin să înainteze pe autostradă atâția km, deși ar fi fost lesne de oprit sau de distrus coloana lui. E clar că nu avea nicio șansă în fața armatei. 25000 de oameni aveau nevoie de combustibil, hrană și muniție, în cazul unui război, iar mercenarii de-abia aveau de pe azi pe mâine. Și le mai trebuia voința de a lupta, un lucru volatil pentru Wagner, deoarece toți mercenarii vor să trăiască ca să se bucure de banii câștigați în lupte. Toate aceste argumente sunt mascate de propaganda rusă. Cred că va fost doar o manevră pentru a duce gruparea Wagner în alte locuri, de unde să atace Ucraina prin surprindere.

  12. Pana una alta Prigojin a reusit sa faca intr-o zi cat CIA nu a reusit in decenii… Este acum un erou in occident, cum zicea Biden: s-a aratat ca exista gauri in administratia rusa. Nu il mai pun pe lista de teroristi si nu ii confisca averile. Este un om liber. La pozitia de sef Wagner se va gasi altcineva. Putin si-a ajutat prietenul sa iasa la pensie in siguranta.

  13. Pai voi credeti ca nu il impaia tarul sau bucatar – macelarul nu il facea snitzl Vienez pe tar cu barosu🔨? Da din pacate pentru cinefili sunt 2 capi del tutti capi f f bazati.
    Tarul are o garda pretoriana de 10.000 de insi mancati bine si o armata de 200.000de recruti.
    Macelar bucatarul are o carmangerie de 15000 de macelari stropiti cu sange platiti la bucata cu 1000 de euro foarte bagaciosi din lingouri de aur si saci de bani gasiti de Fsb,,, vrei banii te retragi.
    E plata la valoare – legea mafiei.
    Asta e sistemu.
    Echilibru si valoare.

  14. Din cate se pare Putin este maestru in politici. Pe langa scoaterea lui Prigojin la pensie sant curios ce altceva mai urmareste cu teatrul pe care tot el l-a regizat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger