AcasăȘTIRI EXTERNECum luptă Black Lives Matter cu „rasismul”. Cumpără în secret un conac...

Cum luptă Black Lives Matter cu „rasismul”. Cumpără în secret un conac de 6 milioane de dolari

Cum luptă Black Lives Matter cu „rasismul”. Cumpără în secret un conac de 6 milioane de dolari

600 m2, piscină, studio de inregistrari: mișcarea Black Lives Matter și-a oferit un conac de lux în valoare de 6 milioane de dolari. Liderii organizației „antirasism” au cumpărat în 2020 o vilă uriașă în sudul Californiei – o achiziție pe care acum par să o justifice cu greu.

Cine vede această splendidă vilă se poate gândi la capriciul unui star din industria muzicii sau din cinema: amplasată în sudul Californiei, vila de 600 m2 are șase camera, tot atâtea băi, mai multe șeminee, un studio de înregistrare, o piscină și pool-house, o parcare care poate găzdui mai mult de douăzeci de mașini etc. Valoarea totală: șase milioane de dolari.

O achiziție sub toată discreția

Dar nu este vorba de nici un star: proprietarul acestei splendide vile este nimeni altul decât Black Lives Matter Global Network Foundation, a dezvăluit publicația americană New York Magazine.

Celebra organizație „antirasistă” a cumpărat această casă în octombrie 2020, datorită nenumăratelor donații strânse în urma morții afro-americanului George Floyd. Totul trebuia să rămână discret. Potrivit sursei citate, operațiunea s-a desfășurat în așa fel încât să facă invizibile pe cât posibil legăturile dintre Black Lives Matter și tranzacția de lux.

Dyane Pascall ar fi făcut achiziția, la două săptămâni după ce BLM a primit fonduri de peste 60 de milioane de dolari. Or, Dyane Pascall este nimeni altul decât directorul financiar al Janaya & Patrisse, o societate cu răspundere limitată aparținând lui Patrisse Cullors (care este „queer”), co-fondatorul BLM, și soției sale Janaya.

O săptămână mai târziu, proprietatea a fost transferată către o altă societate cu răspundere limitată situată în Delaware, garantându-i proprietarului o discreție ideală, scrie Valeurs Actuelles.

Antecedente similare

Toate sarea și piperul cazului, scrie New York Magazine, stă într-un videoclip publicat de cei trei fondatori ai BLM în iunie 2021, cu ocazia primei comemorări a morții lui George Floyd. Patrisse Cullors, Alicia Garza și Melina Abdullah vorbesc de multă vreme despre „presiunea” exercitată asupra lor de „presa de dreapta” , de „establishment” și „supremația albă”.

În acest caz, cele trei femei se referă în special la o controversă care o obligase pe Patrisse Cullors să-și părăsească funcțiile în cadrul organizației. În aprilie 2021,Washington Post a dezvăluit că a cumpărat patru case de lux, cu 3,2 milioane de dolari. Videoclipul în cauză, la rândul său, a fost filmat în celebra vilă californiană achiziționată recent de organizație.

„Nu putem camufla această poveste?”

Cum poate fi explicată utilitatea unei astfel de achiziții în numele unui ONG care se pretinde „antirasist” și apărător al celor „oprimați”. Potrivit New York Magazine, conducerea BLM a difuzat o notă internă la începutul acestei luni, încercând să dezvolte o narațiune pe cum că vila a fost cumpărată pentru a servi drept „adăpost sigur” pentru activiștii anti-rasism „amenințați”, precum și pentru a găzdui producții artistice.

Potrivit discuțiilor interne, membrii BLM s-au întrebat ce legătura are o vilă care se vrea un „refugiu securizat” în timp ce primește public artiști sau organizează spectacole?Printre mesajele consultate de New York Magazine, figurează și întrebarea unui cadru al BLM: „Nu putem camufla această poveste?”.

author avatar
Tudor Borcea
499 afisari

2 COMENTARII

  1. BLM organizatie de gunoaie rasiste care omoara oameni albi in America ,sponzorizata de gunoiul Soros ,putregaiul Biden si drogata KAMALA Harris ,Aceste persoane vor sa conduca lumea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger