AcasăȘTIRI EXTERNECum le vorbește Donald Trump la telefon liderilor lumii. Consilierii îl consideră...

Cum le vorbește Donald Trump la telefon liderilor lumii. Consilierii îl consideră un pericol la adresa siguranței naționale a SUA

Donald Trump

Donald Trump e un președinte atipic. Dincolo de faptul că îi sare repede muștarul, dar e și foarte grosolan cu ceilalți. În plus, mai este şi convins că trăsăturile care fac din el un lider atât de controversat sunt benefice.

În sutele de apeluri telefonice clasificate cu șefi de stat străini, președintele Donald Trump a fost atât de nepregătit pentru discuțiile despre probleme serioase și jucat literalmente pe degete de lideri precum Vladmir Putin sau Recep Erdogan, încât consilierii săi și șefii de stat major ai armatei americane se tem că e un pericol la adresa siguranței naționale a Statelor Unite.

Aceștia au rămas uluiți, atunci când au asistat la felul în care președintele lor s-a comportat în cadrul numeroaselor discuții telefonice avute cu președintele rus sau cu Erdogan. Există puține dovezi că Trump a devenit mai priceput sau mai competent în conversațiile sale telefonice cu majoritatea șefilor de stat de-a lungul timpului. Mai degrabă, el a continuat să creadă că poate fie convingător sau șarmant cu orice lider.

A făcut-o „proastă” pe Angela Merkel

În multe astfel de convorbiri, Trump a avut un comportament de-a dreptul „delirant”, conform surselor Donald Trump avea o abordare brutală și agresivă față de aliații săi europeni, mai ales dacă reprezentanții acestora erau femei, precum fostul premier britanic, Theresa May, sau cancelarul german, Angela Merkel. De altfel, într-o astfel de discuție telefonică, Trump a făcut-o, pur și simplu „proastă” pe Angela Merkel.

Conform surselor CNN, în discuțiile cu Putin, cu liderii arabi sau chiar cu dictatorul nord-coreean Kim Jong Un, lui Trump îi plăcea în special să vorbească despre el. Trump își lăuda astfel succesele sale „fără precedent” în ceea ce privește ridicarea economiei americane și se considera a fi mult mai „deștept” și mai „puternic”, comparativ cu „imbecilii” și „lașii” care l-au precedat (în special foștii președinți George W. Bush și Barrack Obama).

author avatar
Andreea Vlad
402 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai daca e proasta cum sa zici ca e desteapta? Daca e un stupid cum e nu stiu Petrov. Poti sa-l pupi in cur sa zici vai domnule Petrov ce destept esti vai. Nu poti ca vomiti.Adica eu numai cand ma gandesc mi se intorc matele.

  2. Trump are dreptate,e votat de sute de mil.de americani, iar cei ce-l critică sînt căpușe democrate,numiți pe funcție ,niciodata aleși de popor! Militari numiți de Obama democrat,critică pe Trump,ca nu ,,știe să vorbește” cu Merkel,Putin și Erdogan..Media din SUA e neomarxistă și e în mîinile lor,ale deep state.Nici americanii nu dau 2 bani pe media lor.Noi de ce am da?

  3. Bravo!
    Felicitări!
    Mult succes!
    Atitudinea lui e bine-venită și bine-meritată.
    Ne-am saturat până peste poate de germani și de modul în care suntem tratați noi , romanii.
    La fel au procedat si-n vremurile din urmă.
    E timpul ca poporul român sa-și revendice demnitatea.
    Ne-am saturat și de actualul președinte
    Ales pe considerente și interese politice.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger