AcasăȘTIRI EXTERNEDezvăluiri despre cenzura Facebook și Twitter! Cum l-a executat social-media pe Donald...

Dezvăluiri despre cenzura Facebook și Twitter! Cum l-a executat social-media pe Donald Trump

„Viitorul nostru depinde de cei care sunt dispuși să renunțe la tot pentru ceea ce cred”. James O’Keefe este un personaj pe cât de cunoscut, pe atât de controversat, dar mai ales temut, fiindcă dezvăluirile sale au creat numai probleme establishmentului progresist din America. Coordonează Project Veritas, dar el este doar fața acestui ONG care dezvăluie ceea ce nu trebuie dezvăluit. Ultima „lovitură” – o serie de dialoguri incendiare cu angajați (actuali și foști) de la Twitter și Facebook despre cum au influențat platformele de social-media alegerile prezidențiale din SUA 2020. Concluzia nu poate fi decât următoare, Donald Trump a căzut în capcana întinsă de „prietenii” Jack Dorsey (Twitter CEO) și Mark Zuckerberg (Facebook CEO), tocmai oamenii în care avea maximă încredere!

Astfel au fost făcute publice mărturii și informație prețioase despre cum inginerii Facebook, de exemplu, se ocupă de tot ce înseamnă mesaj politic distribuit pe această rețea. Câteva capturi de ecran realizate la o divizie a Facebook arată acțiunile tehnice specifice întreprinse împotriva unor figuri politice marcante ale Partidului Republican, precum și „strategiile existente luate în considerare pentru a combate discursul politic al lui Trump”.

Am văzut lucruri care se întâmplau și pe care eu, personal, le-am considerat îngrijorătoare”, afirmă un „insider” care a lucrat la Facebook până în 2018. Potrivit sursei, conducerea FB a ordonat o suprimare de rutină a distribuției tuturor paginilor republicane!

Acțiunea tehnică în sine a purtat numele de „ActionDeboostLiveDistribution”. Printre altele, inginerii lui Zuckerberg folosesc un cod care poate limita vizibilitatea oricărui videoclip din fluxurile de știri, poate elimina funcțiile de partajare și, totodată, are capacitatea de a dezactiva notificările interactive. Mai mult, cu ajutorul algoritmilor inventați, Facebook are puterea unilaterală de a crea acuzații false împotriva unei persoane pe care nu o place, iar persoana respectivă nu numai că nu poate face nimic în legătură cu acuzația în cauză, dar nici măcar nu are idee că acuzația la adresa sa a fost făcută!

Să cunoaștem activitatea inginerilor Facebook

Project Veritas deconspiră munca inginerilor Facebook. Seiji Yamamoto și Eduardo Arino De La Rubia au pus la cale un sistem intitulat „Coordonarea Trolling pe FB”.

Yamamoto este un manager de date, iar De La Rubia, un om de știință recunoscut, șef de date la Facebook”, susține insiderul, care spune că cei doi au puterea să ia orice fel de acțiune pentru a combate presupusul comportament abuziv pe FB. „Yamamoto este responsabil pentru strategia de reducere a fluxurilor de știri”, iar în ultima vreme se pare că planurile sale par mai degrabă a fi de natură politică.

Întrebat de Jame O’Keefe dacă furnizarea de documente și mărturii către Project Veritas a „meritat”, insiderul a răspuns: „Da! Știam ce văzusem, iar ei încercau să păstreze în umbră așa ceva, căci nu doreau să se știe public ce fac. Și, totuși, publicul are dreptul să știe”.

Cum cenzurează Twitter mesajele politice „nepotrivite”

Proiect Veritas a luat legătura și cu actuali și foști angajați Twitter, care explică „pe cameră” cum gigantul social-media instaurează cenzura asupra conținutului politic care nu-i place. Să nu uităm și declarația lui Clay Haynes, Senior Network Security Engineer, care afirma recent că „Twitter este mai mult decât fericită să ajute Departamentul de Justiție cu mica lor anchetă” referitoare la ajutorul dat de Rusia președintelui Donald Trump în alegerile din 2016.

Strategia „Interzicerea Umbrei” a fost dezvăluită de Abhinov Vadrevu, un fost inginer de sofwtare la Twitter. După cunoștințele sale, iată despre ce este vorba: „Ideea unei interdicții de umbră este că interziceți pe cineva fără ca persoana în cauză să știe că este interzisă”. Cu alte cuvinte, „persoana respectivă continuă să posteze pe Twitter, dar nimeni nu-i vede conținutul. La un moment, ea crede doar că nimeni nu interacționează la ce scrie, când în realitate nimeni nu îi vede mesajul”!

Mo Norai, fost agent de revizuire a conținutului la compania Twitter, a dezvăluit mai multe ordine „de sus”, printre care și acela de a cenzura conținutul pro-Trump sau republican/ conservator. „În această campanie electorală, Twitter a fost, probabil, cam 90% anti-Trump. Poate chiar 99% anti-Trump”. Cine au fost persoanele de pe Twitter vizate de cenzură? Iată ce răspunde Mo Norai: „Majoritatea revizuirilor au fost pentru republicani”.

Iată cum se explică de ce activitatea pe Facebook a lui Donald Trump a avut de suferit în campania electorală, iar pe Twitter a fost de-a dreptul făcută ferfeniță. De fapt, președintele Americii a căzut în capcana lui Jack Dorsey, care în timpul mandatului de patru ani i-a permis să folosească rețeaua sa pe post de „PR”, „purtător de cuvânt”, dar la momentul decisiv a întors armele împotriva liderului de la Casa Albă; cam cum au procedat cei de la Fox News, fapt remarcat de mulți analiști de politică internațională.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
633 afisari

3 COMENTARII

  1. ÎNCĂ o dovadă – dacă mai era nevoie – a ” Monstruoasei Coaliții ” a ” Establishment ” – ului împotriva lui Trump și, de ce să nu o spunem, a Omenirii întregi. Felicitări pentru articol!

  2. Ba, dacă și poporul american și a votat sau au fraudat balcanic și la ei voturile a și la noi cu mana prin saci pe aia care au distrus statuile fondatorilor Americii sa se ducă toti în țăndări ca ce face omul cu mana lui, pa!!!, o sa ajungă și americanii slugi la alții neomarxisti, neonazisti!!!

  3. Globalizare calcă pe cadavrele democrației. Guvernul mondial va fi, exact pe structura partidului chinez. Poate putin travestită. Dar aceiași structura. Populația lumii vor vota si de iesit, iese doar cine vor conducătorii. Sau mai rau, ca la Ceaușescu se va face alegeri doar ca sa fie, fara sa conteze rezultatul. Credeam ca se vor ajunge la aceste vremuri, dar de trait le vor traii, copii copilor noștri. Majoritatea filmelor cu un singur guvern mondial se adeveresc. Chiar daca aceste guvern se crează pe manipularea maselor de cei mai nenorociți oameni de pe glob. Ce urmează? Moartea lenta a populației, pentru a fi împuținată, metode, alimente ce sa atace înmulțirea, educarea copiilor într-un mediu lgbt, pentru a nu isi mai dori copii, cipare obligatorie, pentru a putea fii mai usor de controlat. Diferențe de clase, doar cei “aleși” si restul sclavi. Avem începutul unui imperiu pe nou si a unui sclavagism modern. Ideea de sute de ani a masonilor se aproprie de împlinire. Si sm uitat eradicarea religiei. Toți marii actori ce au protestat împotriva lui trump fac parte din cultul scientologic. Urmează probabil o singura religie la vreun Satan, asta daca nu cumva se face Soros mare preot si vrea ca oile fara creier sa se închine la el, cum se închina Ong isti plătiți de el

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger