AcasăȘTIRI EXTERNECum au PĂCĂLIT românii Europa cu Internetul. Prejudiciu de 3 milioane de...

Cum au PĂCĂLIT românii Europa cu Internetul. Prejudiciu de 3 milioane de euro

Cum au PĂCĂLIT românii Europa cu Internetul. Prejudiciu de 3 milioane de euro

Românii au păcălit străinii cu Internetul. Cum? Cu postatul de anunţuri false. Prejudiciul este de 3 milioane de euro, conform DIICOT. Au fost identificate 114 victime din Polonia, Elveţia, Portugalia, Germania şi Grecia.

Pentru obținerea sumelor de bani, au fost deschise conturi bancare, care au fost ulterior folosite pentru transferurile de bani.

I-au „călcat” mascaţii

Suspecţii sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, înşelăciune şi spălarea banilor.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate diferite sisteme informatice, mai precizează DIICOT. În acest caz a fost provocat un prejudiciu de aproximativ 3.000.000 de euro.

author avatar
Andrei Ștefan
509 afisari

3 COMENTARII

  1. prea putin, prea putin pacalesc romanii fata de cat ne fura ei. Eu le tin pumnii celor care iau de la cei care ne fura constant pe noi si pe altii, dar sa nu faca chestii cu copiii sau altele abuzuri fete abuzate din astea. In rest, de astea economice, la mai mare fratilor, daca asta va impinge tara sa faceti, ca ati luat model de la politicieni, voi sunteti oricum liga mica, cei mai mare hoti la noi sunt in camasi, costum institutii ale statului

  2. Pai e oarecum o prostie.Hotii respectivi nu sunt nici pe departe RobinHood deoarece fura de la omul simplu.Cei care ne fac noua viata imposibila sunt cabala satanista adica slugoii PNL,PSD si mafiotii DIE/SRI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger