Cauta

Cum arată şpaga pentru Eva Kaili. Primele imagini cu sacii de bani pentru fosta vicepreședintă de la Parlamentul European

Cum arată şpaga pentru Eva Kaili. Primele imagini cu sacii de bani pentru fosta vicepreședintă de la Parlamentului European

Eurodeputata socialistă greacă Eva Kaili (44 de ani), unul dintre vicepreşedinţii Parlamentului European, a fost arestată vineri seara la Bruxelles, în cadrul unei anchete privind suspiciuni de corupţie în care este implicat Qatarul, gazda Cupei Mondiale 2022.

La Atena, Partidul socialist grec (Pasok-Kinal), al cărui membru este Eva Kaili, a anunţat că aceasta a fost „demisă”.

20.000 euro, acasă la soţul ei

Evei Kaili i s-a retras, sâmbătă, mandatul de vicepreşedinte al Parlamentului European de către preşedinta Roberta Metsola.

Femeia nu a putut beneficia de imunitatea sa parlamentară, deoarece infracţiunea de care este acuzată a fost constatată „în flagrant delict”, a explicat o sursă judiciară, care a confirmat şi informaţiile din presă conform cărora, în timpul percheziţiilor, în apartamentul din Bruxelles al eurodeputatei socialiste elene au fost găsiţi „saci cu bani”.

Suma de 20.000 euro găsită acasă la Francesco Giorgi se adaugă presupusei mite pe care fostul vicepreședinte al Parlamentului European ar fi primit-o.

1,5 milioane de euro, sechestraţi

„Francesco Georgi, soțul Evei Kaili, a făcut declarații în fața anchetatorilor belgieni, potrivit presei italiene. ‘ONG-urile ne trebuiau ca să învârtim bani’, ar fi recunoscut Giorgi.

1,5 milioane de euro este suma pe care anchetatorii au sechestrat-o de la familia Panzeri și de la Eva Kaili.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version