AcasăȘTIRI EXTERNECum arată şpaga pentru Eva Kaili. Primele imagini cu sacii de bani...

Cum arată şpaga pentru Eva Kaili. Primele imagini cu sacii de bani pentru fosta vicepreședintă de la Parlamentul European

Cum arată şpaga pentru Eva Kaili. Primele imagini cu sacii de bani pentru fosta vicepreședintă de la Parlamentului European

Eurodeputata socialistă greacă Eva Kaili (44 de ani), unul dintre vicepreşedinţii Parlamentului European, a fost arestată vineri seara la Bruxelles, în cadrul unei anchete privind suspiciuni de corupţie în care este implicat Qatarul, gazda Cupei Mondiale 2022.

La Atena, Partidul socialist grec (Pasok-Kinal), al cărui membru este Eva Kaili, a anunţat că aceasta a fost „demisă”.

20.000 euro, acasă la soţul ei

Evei Kaili i s-a retras, sâmbătă, mandatul de vicepreşedinte al Parlamentului European de către preşedinta Roberta Metsola.

Femeia nu a putut beneficia de imunitatea sa parlamentară, deoarece infracţiunea de care este acuzată a fost constatată „în flagrant delict”, a explicat o sursă judiciară, care a confirmat şi informaţiile din presă conform cărora, în timpul percheziţiilor, în apartamentul din Bruxelles al eurodeputatei socialiste elene au fost găsiţi „saci cu bani”.

Suma de 20.000 euro găsită acasă la Francesco Giorgi se adaugă presupusei mite pe care fostul vicepreședinte al Parlamentului European ar fi primit-o.

1,5 milioane de euro, sechestraţi

„Francesco Georgi, soțul Evei Kaili, a făcut declarații în fața anchetatorilor belgieni, potrivit presei italiene. ‘ONG-urile ne trebuiau ca să învârtim bani’, ar fi recunoscut Giorgi.

1,5 milioane de euro este suma pe care anchetatorii au sechestrat-o de la familia Panzeri și de la Eva Kaili.

author avatar
Andrei Ștefan
630 afisari

11 COMENTARII

  1. „Primele imagini cu sacii de bani pentru fosta vicepreședintă de la Parlamentului European”
    Unde ca cat vedeti voi saci de bani ???

  2. Asteptam si sacii Ursulei pentru cardasia cu Pfeizer.Dupa cum va cunosc pe voi,presa,nu o sa ii aratati curand.Normal ,cea mai mare corupta a Europei trebuia sa fie estica,balcanica si ortodoxa ca asa lucreaza ideologia momentului.

  3. Banii trebuiau sa ajunga via Ucraina la reptilele Rockefeller si Rothschild, care stau ascunse in Zug, Elvetia,
    si pistoneaza criminalii sa continue genocidul cu vaccinul ucigas.

  4. Asta înseamnă să fi pro-european, să cari banii cu sacul, nu ca proștii de la noi care plimbă trotinetele și bicicletele în mijlocul iernii.
    1,5 meleoane au gasit doar la percheziție, să vedem ce are spălați în cripto că madam era cu bloc ceinul în gură din sculare în culcare.
    Vai Doamne ce este în sufletul haștagilor care de la o vreme își fură non-stop în meclă o #uiță. Având în vedere că juma dintre ei sunt analfabeți funcțional pierderile nu se contorizează.
    Mvai și ce aroganți erau ei, și ce deștepți în cap când urlau #UE PSD. Ați luat de v-a umplut gura, preturile au sărit în aer la toate, #UE Schengen, vaccinați ca vitele, Cîțu condamnat penal, declarați ca generație de analfabeți funcțional, Iohannis e cu PSD pe mână, etc etc.
    Auviderzen precum spune președintele vostru.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger