AcasăȘTIRI EXTERNECum arată Casa Albă decorată de Sărbători pentru ultima oară de actuala...

Cum arată Casa Albă decorată de Sărbători pentru ultima oară de actuala Primă Doamnă. Alegerile Melaniei Trump pentru un Crăciun

Cum arată Casa Albă decorată de Sărbători pentru ultima oară de actuala Primă Doamnă. Alegerile Melaniei Trump pentru un Crăciun (foto. Twitter/Melania Trump)

Casa Albă e gata să întâmpine Sărbătorile de iarnă din acest an. Melania Trump s-a ocupat, pentru ultima oară din postura de Prima Doamnă, de pregătirile pentru tot ceea ce înseamnă decorul de Crăciun.

Iar rezultatul – unul spectaculos, plin de culoare – a fost prezentat pe pagina oficială a soției președintelui american în exercițiu, Donald Trump. “America the Beautiful” – cea frumoasă – a fost tematica din acest an pentru decorațiunile pentru 2020, sărbători pe care americanii și o lume întreagă se pregătesc să le petreacă în condiții speciale, dat fiind contextul generat de noul coronavirus.

Peste 120 de voluntari și-au adus contribuția la decorarea Casei Albe în acest an.
Tradiționalul brad de Crăciun a fost adus săptămâna trecută din Virginia. Arborele înalt de peste 5 metri și jumătate a fost decorat în Salonul Albastru.