AcasăȘTIRI EXTERNECum ar plănui elita rusă să "scape" de Vladimir Putin, conform serviciilor...

Cum ar plănui elita rusă să „scape” de Vladimir Putin, conform serviciilor secrete din Ucraina. Ar fi 3 variante de anihilare!

putin fsbCum ar plănui elita rusă să "scape" de Vladimir Putin, conform serviciilor secrete din Ucraina. Ar fi 3 variante de anihilare!

Serviciile secrete din Ucraina pretind că elita rusă ar pune la cale un plan pentru a „scăpa” de Vladimir Putin. Ruşii cu o oarecare putere ar dori reluarea legăturilor economice cu Occidentul.

Șeful FSB, Aleksandr Bortnikov, ar fi luat în calcul drept succesor al lui Putin, potrivit serviciului secret ucrainean citat de Kyiv Independent.

Trei variante pentru anihilarea lui Putin

Elita rusă are în vedere mai multe opţiuni pentru înlăturarea de la putere a preşedintelui rus Vladimir Putin. Printre acestea: otrăvirea, o boală bruscă sau un accident.

Potrivit serviciilor secrete ucrainene, un grup de oameni influenţi care se opun preşedintelui rus Vladimir Putin se formează în rândul elitei de afaceri şi politice ruseşti.

„Scopul lor este îndepărtarea rapidă a lui Putin de la putere şi restabilirea legăturilor economice cu Occidentul, distruse din cauza războiului din Ucraina”, susţin agenţii ucraineni.

Directorul FSB, succesorul lui Putin?

Directorul FSB Aleksander Bortnikov ar fi succesorul lui Putin. Se observă că Bortnikov a fost cel care a căzut recent în dizgraţia liderului de la Kremlin. Motivul oficial ar fi fost greşelile de calcul fatale din războiul împotriva Ucrainei.

Bortnikov şi departamentul său au fost responsabili pentru analizarea stării de spirit a populaţiei Ucrainei şi a forţelor armatei ucrainene.

Se ştie că Bortnikov şi alţi reprezentanţi influenţi ai elitei ruse iau în considerare diverse opţiuni pentru înlăturarea lui Putin de la putere. În special, otrăvirea, îmbolnăvirea bruscă sau alt „accident” nu pot fi excluse.

Este posibil ca recenta «scurgere» a locaţiei unităţilor cecene din nordul Kievului să fie legată de aceste procese”, se arată în raportul serviciilor secrete ucrainene, preluat şi de Adevarul.

author avatar
Andrei Ștefan
811 afisari

8 COMENTARII

  1. Bomboana trebuie arătată întotdeauna singurului care are dinți și o poate roade. Tentativa prostească de persuasiune sau mai precis de instigare la asasinat se vede de la o poștă. Rezultatul este că nu se va întâmpla.

  2. Propaganda euro-atlantică sună perdant și penibil și nu face decât să prelungească agonia și să afganistanizeze ucraina.
    O propaganda care se face în speranța că ”poate moare Putin de cancer la colon”,că armata rusă face ”pana prostului”, că soldații ruși vor la mama fiindcă sunt flămânzi, ”poate rușii fac revoluție că nu mai au McDonalds, Google Maps și Tinder”… Cine mai înghite vrajeli dintr-astea?

  3. Care raport a servicilor secrete ucrainiene. De cand e raportul? Si mai ales de cand servicile „Secrete” fac publice raporturi de spionaj. Ca de obicei un articol cu informatii din burta. Ar fi bine daca ati infiinta si rubrica de CANCAN domnu Stefan! O zi buna!

  4. Graham a spus de 3 ori in senatul american ca vrea asasinarea lui Putin, in mod public. Cu siguranta ca CIA este implicata in asa ceva. Intrebarea este daca vor reusi.
    Confictul in Ucraina nu este despre Rusia si Ucraina, se pare ca globalistii vad evenimentele o provocare impotriva noii ordini mondiale comuniste pe care o promoveaza.
    Posibil ca Rusia sa piarda, si odata cu ei toata lumea isi va pierde libertatea. Alta posibilitate este ca tot mai multe tari si organizatii sa isi sustina interesele nationale si particulare care va duce la destramarea ordinei globaliste. Cum se cere asasinarea lui Putin in mod direct, in mod indirect se cere si asasinarea liderilor globalisti.

  5. Si se mai intreaba fascistii ucraineni de ce ii bombardeaza Putin.Disparitia lui Putin nu va schimba nimic,oricine va veni dupa el e condamnat sa continue ce a inceput asta.Daca nu ,rusii ii vor lua scalpul.

  6. razboiul e promovat de putin si cativa apropiati ai lui. eliminarea acestuia ar linistii toata situatia ,

  7. Ce ba , crezi ca elita rusa e sluga la soross care a dat el in presa ca in cateva luni scap si de putin de de xi ca nu mai poate el sa si faca planul??!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger