AcasăȘTIRI EXTERNECum ar fi afectată Noua Ordine Mondială dacă Rusia va fi inclusă...

Cum ar fi afectată Noua Ordine Mondială dacă Rusia va fi inclusă pe lista statelor ce sponsorizează terorismul

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski aruncă în luptă 1 milion de oameni / Când va avea loc încleștarea finală / Foto: printscreen

Ruşii, cei care au pornit un război în Ucraina, se tem că vor fi declaraţi „terorişti”. Pentru a evita un astfel de scenariu, tot ei au început să ameninţe.

Orice posibilă confiscare a activelor ruseşti de către Statele Unite va distruge complet relaţiile bilaterale ale Moscovei cu Washingtonul, a declarat, sâmbătă, şeful Departamentului Nord-American al Ministerului rus de Externe.

Acuză implicarea americanilor în Ucraina

Darchiev a mai spus că influenţa Statelor Unite asupra Ucrainei a crescut în măsura în care ”americanii devin din ce în ce mai mult o parte directă în conflict”.

Avertizăm americanii cu privire la consecinţele negative ale unor astfel de acţiuni care vor afecta definitiv relaţiile bilaterale, ceea ce nu este nici în interesul lor, nici în interesul nostru”, a declarat Darchiev.

În plus, Rusia a avertizat SUA că o eventuală includere a Rusiei pe lista statelor care sponsorizează terorismul, întocmită de Departamentul de Stat al SUA, ar putea fi un „punct de neîntoarcere” diplomatic și ar putea declanșa o ruptură totală a relațiilor dintre cele două țări.

author avatar
Andrei Ștefan
601 afisari

13 COMENTARII

  1. Daca asa, inseamna ca Rusia trece in randul paria si ca cetatean nu numai ca politic. Un astfel de clasament ar exclude Rusia de a intra cu viza in lume.

  2. Ceva asemanator a fost dupa ww2.Si dupa zeci de ani,fiind elev in ciclul primar,am avut un coleg etnic german care era apelat de cativa din scoala cu:.hitleristule’,copil de fascist’.Deci sunt periculoase sabloanele.Vor suferi si nu vor uita copiii lor.

  3. Cei mai mari teroriști ai lumii, americanii, mai au tupeu să-i definească pe alții drept teroriști. Jeguri absolute. Îți ajunge să citești despre jigodiile de la FBI la vila lui Trump și te lămurești ce le poate mintea scursorilor de peste baltă. Să nu mai vorbim de alegerile în stil american…

  4. Tataie, eu unul nu citesc comentarii scrise cu majuscule și nici poezii pe post de comentarii. Insistența ta de a ponegri un site e mai gravă decât nazismul UE care îmi interzice accesul total la informație. Nu citesc ziare.com cum nu citesc mass-media interzisă de Goebbels de la UE.

  5. Razboiul din Ucraina este o mega afacere între jidanii din America si jidanii din Russia, iar slugile lor Putin si Biden nu misca’n front….. ei executa ordinele jidanilor.

  6. Gunoaiele NATO care sustin pe drogatul Jeglensky si armata nazista din Ucraina vor da socoteala au fost altii si mai mari decit NATO si sa u dus in cap si adus i in fata tribunalului international Victorie pentru Rusia impotriva Diavolului

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger