AcasăȘTIRI EXTERNECum ajută Joe Biden cartelurile mexicane de droguri. DEZVĂLUIRI despre o afacere...

Cum ajută Joe Biden cartelurile mexicane de droguri. DEZVĂLUIRI despre o afacere de 13 miliarde de dolari!

Cum ajută Joe Biden cartelurile mexicane de droguri. DEZVĂLUIRI despre o afacere de 13 miliarde de dolari! / Foto: printscreen

În timp ce politica migratorie relaxantă a lui Joe Biden la granița cu Mexic este aspru criticată, Departamentul pentru Securitate Internă al SUA a publicat noi date despre veniturile realizate de cartelurile mexicane din introducerea ilegală de migranți în America de Nord.

Potrivit sursei citate, veniturile cartelurilor mexicane din introducerea ilegală de migranți în America au crescut de la 500 de milioane de dolari în 2018 la 13 miliarde de dolari în acest an – o creștere de 2.500%.

„Poate aceste date îl vor trezi pe somnorosul Biden”

„Dacă acești infractori ar fuziona într-o corporație, veniturile lor brute din 2022 ar rivaliza cu cele Fox Corporation. Compania-mamă a Fox News Channel a câștigat 12,91 miliarde de dolari în anul încheiat la 30 iunie 2021 și 13,97 miliarde de dolari 12 luni mai târziu”, ironizează presa de peste ocean.

„Democrații trag un pui de somn liniștit în timpul crizei de la «granița» dintre SUA și Mexic, pe care ei au pus-o la cale. Poate că aceste date îi vor trezi din somnul lor”, critică New York Post.

Aceste date ar putea „să-l trezească pe somnorosul Joe Biden și pe stânga leneșă (…) Dacă democrații încă mai ațipesc din cauza haosului provocat de strategia lor de eliminare a frontierelor, aceste cifre ar putea să-i trezească”:

Polițiștii de frontieră au reținut 951.568 de imigranți ilegali în ultimele 19 luni de mandat ale președintelui Donald Trump. În primele 19 luni ale președintelui Biden, patrulele s-au confruntat cu un număr uluitor de 3.588.877 de imigranți ilegali – o creștere de 377%.

În anul fiscal 2020, ultimul pe deplin sub controlul lui Trump, 69.000 de migranți ilegali au fost depistați la frontieră, dar au scăpat în interiorul Americii. În anul fiscal 2021 (patru luni ale lui Trump, opt ale lui Biden) s-au înregistrat 389.155 de fugari – o creștere de 464%. În anul fiscal 2022 (tot sub supravegherea lui Biden), scăpările au atins 599.000 – în creștere cu 54% față de anul fiscal 2021 și cu 768% față de anul fiscal 2020.

„Cel puțin 266.000 de copii/minori migranți neînsoțiți au fost întâlniți la granița de sud de când președintele Biden a preluat mandatul, conform datelor CBP”, a explicat la 26 septembrie, corespondentul Fox News Channel la frontiera de sud, Bill Melugin.

Venezuela deschide robinetul cu infractori

14 republicani din Camera Reprezentanților i-au scris secretarului pentru Securitate Internă, Alejandro Mayorkas, pe 23 septembrie, pentru a se plânge că „între octombrie 2021 și iulie 2022, peste 130.000 de cetățeni venezueleni au fost întâlniți după ce au intrat ilegal în Statele Unite”. Regimul marxist al președintelui venezuelean Nicolas Maduro, au adăugat ei, „eliberează în mod deliberat prizonieri violenți mai devreme, inclusiv deținuți condamnați pentru crimă, viol și extorcare, și îi împing să se alăture caravanelor care se îndreaptă spre Statele Unite”.

12 senatori americani au contactat Serviciul de Poliție Judiciară al SUA în legătură cu escrocii care traversează în cascadă frontiera. Potrivit scrisorii lor din 30 august, „până în prezent, în anul fiscal 22, CBP a reținut peste 9.000 de imigranți infractori, inclusiv 53 condamnați pentru omucidere sau omor prin imprudență, 283 pentru infracțiuni sexuale și aproape 900 pentru agresiune, bătaie și violență domestică”.

În timpul exercițiilor financiare sub Trump din 2017 până în 2020, 11 teroriști de pe lista de supraveghere au fost capturați la frontieră. Sub conducerea lui Biden, polițiștii de frontieră au a reținut 15 persoane în anul fiscal 2021 și un număr de 78 în anul fiscal 2022, până la 31 august. „Vor urma cifrele din septembrie. Câți teroriști au scăpat? Cine știe?”, se întreabă NYP.

Carnagiu la frontieră, sub ochii democraților

Potrivit datelor Proiectului ONU privind migranții dispăruți, în ultimele 20 de luni de mandat ale lui Trump, 712 imigranți ilegali au murit la granița dintre SUA și Mexic sau în apropierea acesteia. Pentru primele 20 de luni ale lui Biden, acest număr este de 862 – o creștere de 21%.

Aceste decese variază de la înecuri în Rio Grande până la moartea barbară a 53 de imigranți ilegali pe care cei patru traficanți i-au lăsat să se sufoce de căldură în interiorul unui camion abandonat. Oficialii au descoperit acest carnagiu la 27 iunie în San Antonio, Texas.

New York Post mai atrage atenția și asupra supradozelor fatale de cocaină, heroină sau alte produse de contrabandă cu conținut de fentanil, aduse în SUA. Fentanilul este de 100 de ori mai puternic decât morfina. Două miligrame într-o singură pastilă pot ucide.

„Și mai trist este cazul celor otrăviți fără să știe prin intermediul „Adderall”, „Xanax” și a altor produse farmaceutice false, contrafăcute și contaminate cu toxine”. Sub Trump, confiscările de fentanil ale Poliției de Frontieră pentru anii fiscali 2019 și 2020 (până la 31 august) au totalizat 7.595 de livre. Sub Biden, datele echivalente în anii fiscali 2021 și 2022: 24.062 de livre – o creștere de 217%. „Cartelurile mexicane traversează liber granița pentru a transporta acest venin. Democraților lui Biden nu le pasă deloc”, conchide NYP.

author avatar
Tudor Borcea
485 afisari

2 COMENTARII

  1. Astfel de carteluri mexicane sunt mai periculoase decat cele columbiene. Zilele trecute au omorat un primar mexican familia acestuai apoi au impuscat toti copiii dintr-o gradinita.
    Trebuie tratati militar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger