AcasăȘTIRI EXTERNECum a reuşit un român să câştige al treilea mandat de primar...

Cum a reuşit un român să câştige al treilea mandat de primar într-o localitate din Spania

Aurel Truță, originar din Alba Iulia, este singurul primar român din Spania a câștigat cel de-al treilea mandat în Paramo de Boedo, o localitate mică.

El a emigrat în Spania acum 20 de ani. A lucrat în agricultură, a fost chelner și constructor.

A renovat primăria şi biserica

Îi felicit pe românii care s-au implicat în alegerile locale din Spania indiferent de culoarea politică, un act de normalitate.

De asemenea, îi urez succes domnului Aurel Truță reales primar în localitatea Páramo de Boedo, un exemplu de curaj și de integrare în societatea gazdă”, a scris pe Twitter, ambasadorul României în Spania, George Bologan.

A renovat primăria, biserica, a amenajat un cabinet medical și un loc de joacă sigur pentru copii. De când este primar populația localității s-a mărit.

„S-a mărit mult și nu doar cu români, sunt mulți care au venit să trăiască aici, au adus copii. Aurel a creat locuri de muncă”, mai spune Mariano Marcos Gallego, localnic.

author avatar
Andrei Ștefan
227 afisari

2 COMENTARII

    • @maxtor: Cred ca sunteti rautacios. Ati auzit de directorul Trica de la Steagu Rosu Brasov? A fost numit in functia de director de catre Gh. Gheorghiu . Dej, caruia i-a fost soferul personal. Prin capacitatea lui de organizare, intransigenta si ideile pe care le-a avut, a reusit sa mareasca productivitatea si randamentul intreprinderii. Dupa 1990, cand Tiriac la adus in Brasov pe directorul de la Mercedes, aceststa a declarat, „sunteti foarte avansati in tehnologie, puteti sa va mandriti”, dar cei ce au hotarat soarta Romaniei nu i-au lasat in pace ci le-au dat la „cap” pana au distrus toata industria romaneasca si inclusiv pe noi.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri