AcasăȘTIRI EXTERNECum a reacţionat Vladimir Putin după moartea lui Prigojin: "A fost un...

Cum a reacţionat Vladimir Putin după moartea lui Prigojin: „A fost un om de afaceri talentat”

Vladimir Putin a vorbit pentru prima dată despre accidentul aviatic de miercuri. El a transmis condoleanțe familiilor celor decedați și l-a descris pe fondatorul Wagner Group, Evgheni Prigojin, drept un om de afaceri talentat.

Patronul Wagner, Evgheni Prigojin, a fost ucis, miercuri, 23 august, într-un accident de avion în Rusia, iar alte nouă persoane aflate la bord au murit și ele.

Ce a spus Putin despre Prigojin

El spune că a fost informat despre accidentul aviatic de miercuri seară abia joi dimineață.

„Îl cunoșteam pe Prigojin de mult timp, de la începutul anilor 1990. A avut un parcurs dificil și a făcut greșeli grave de-a lungul vieții sale. Dar a obtinut rezultate – pentru el însuși, dar și atunci când i le-am cerut”, a mai precizat Putin.

Liderul de la Kremlin a mai spus că „din câte știu”, Prigojin abia s-a întors ieri (miercuri – n.red.) din Africa, unde „s-a întâlnit cu mai multe oficialități”.

După accident, Rosaviatsia a raportat că Prigojin se afla pe lista de pasageri, iar Comitetul de Investigații al Federației Ruse a deschis un dosar penal pentru încălcarea normelor de siguranță și operare a transportului aerian.

552 afisari

34 COMENTARII

 1. Înseamnă ca nimeni din partea redactiei nu mai da pe aici.Asa literatura .p0rno de gang nu am mai vazut din săptămânalele anilor ’90. Dar alea nu erau cu gay.

 2. Istoricii si jurnalistii care comenteaza si au comentat in spatiul public Actul de la 23 AUGUST 1944 omit cu buna stiinta una dintre premisele fundamentale ale acestuia : Declaratia dela Casablanca din Ianuarie 1943. Prin Declaratia dela Casablanca, Natiunile Unite reprezentate de SUA, Marea Britanie si Guvernul Francez aflat in exil la Londra, au decis sa nu permita Puterilor Axei si acelora aliate cu acestea iesirea din Razboi decit prin Capitulare Neconditionata. La aceasta Declaratie a aderat imediat si Guvernul U.R.S.S. chiar daca reprezentantii lui nu au fost prezenti la Casablanca. Inainte de 23 AUGUST 1944, Declaratia de la Casablanca fusese deja aplicata de Regele Victor Emmanuel care l-a demis si apoi arestat pe Primul Ministru Benito Mussolini in Iulie 1943 pentru a putea scoate Italia din Razboi printr-un armistitiu negociat care sa ofere anumite garantii Tarii sale, dincolo de cele oferite de Conventia de la Geneva si de Legile Obisnuite ale Razboiului. In vara lui 1944, ROMANIA nu putea fi scoasa, asadar, din Razboi de Guvernul condus de Generalul Ion Antonescu decit prin Capitulare Neconditionata care nu ar fi oferit Tarii nici un fel de protectie Constitutionala ca accea a continuarii existentei statului si a formei de guvernamint. Singura posibilitate prin care ROMANIA putea obtine un armistitiu negociat, avind in vedere situatia
  de pe Frontul de Est, era demiterea Guvernului Antonescu si numirea unui Guvern acceptabil pentru Aliati. De aceea, decizia Regelui Mihai I de a-l demite pe Generalul Ion Antonescu la 23 AUGUST 1944 a fost in temeiul Declaratiei dela Casablanca, a precedentului Italian din anul 1943 si in concordanta cu situatia militara ireversibila in care se aflau Tara si Puterile Axei. Mai trebuie amintit ca Puterile Aliate au continuat sa aplice in mod consecvent Hotaririle Declaratiei dela Casablanca si in cazul Bulgariei, Finlandei, Ungariei, Germaniei dar mai ales in cazul Imperiului Japonez pentru care SUA a folosit argumentele definitive din 6 si 9 AUGUST.

  Acest mesaj a fost redactat de El Pistolero de Barrio Aztecas y Gazprom

 3. Putin se rasfata intr-o mare de tradatori la fel ca Ceausescu.Cateva incarcatoare de Kalashnikov ar rezolva problema .Ceausescu n-a avut atata curaj si a mierlit-o.

  • putin e un batran slab prost anacronic cu apucaturi dictatoriale totalitariste depasite si accese de paranoia. asta sau e mana in mana cu occidnetul ca altfel nu se explica de ce ii executa pe aia cu performante pe campul de lupta iar pe aia care trimit rusii la moarte ii tine in brate. Zici ca doua grupari puse pe scaderea nr de oameni pe planeta se cearta pe metoda cea mai buna – unii lent cu vaccinul altii rapid cu razboiul.

 4. Unii sint tare suparati ca regimul Vladimir Putin nu a lasat Rusia sa devina ce a devenit ROMANIA: o „tara” care adera total si fara conditii la „valorile” Europene si Nord-Atlantice. Care va sa zica regimul Vladimir Putin a alungat hotii occidentali din Rusia si nu a lasat oengeurile „societatii deschise” sa spele pe creier tineretul cu legebetisme si droguri. D’aia latra presa occidentalo-globalista impotriva lui Vladimir Vladimirovici Putin care, ha!ha!ha!, reuseste formidabila performanta de a fi si Presedinte si Tovaras si Tzar in acelasi timp!

  El Pistolero de Barrio Azteca y Gazprom

  • Meserie prefer o tara occidentala nu o tara ca Rusia in care a plecat pana si Haineken ieri.Bolsevicul face orice insa nu poate copia orice e de top. Din cauza asta cade pravale bursa rusa si rubla la stiri de mari firme ce pleaca din Rusia…

   • Serbia si Muntenegru, Romania si Moldova, Bulgaria si Makedonia, Ukraina si Bielorusia sint Tari care vorbesc limbi diferite dar toate acestea apartin vastei arii de cultura si civilizatie a Spatiului Rus. Aceste Popoare au locuit si conlucrat in aceasta parte a Lumii cu mult inainte ca Lumea sa afle de occident si america si vor continua sa locuiasca si sa conlucreze in acest areal geografic cu mult dupa ce Lumea va fi uitat si de occident si de america.

    Сербия и Черногория, Румыния и Молдова, Болгария и Македония, Украина и Беларусь-это страны, говорящие на разных языках, но все они относятся к обширной области культуры и цивилизации русского пространства. Эти народы населяли и объединялись в этой части мира задолго до того, как мир узнал о Западе и Америке, и будут продолжать жить и объединяться в этом географическом ареале еще долго после того, как мир также будет забыт Западом и Америкой.

 5. Azi dimineata m-am accidentat in vestiarul de la Kaufland si acum, sperma mea este rosie, am vrut sa o las pe sare ca sa o afum si s-a băloșit. Credeti ca este o idee buna sa o fierb cu usturoi in zeama de varza? sa nu o mai afum? Si se poate considera accident de munca?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...