AcasăȘTIRI EXTERNECum a reacţionat Vladimir Putin când şi-a adus aminte că azi e...

Cum a reacţionat Vladimir Putin când şi-a adus aminte că azi e 4 Iulie! Mesaj DUR pentru americani

Cum a reacţionat Vladimir Putin când şi-a adus aminte că azi e 4 Iulie! Mesaj DUR pentru americani

Războiul din Ucraina a deteriorat de tot relaţiile dintre SUA şi Rusia. Inclusiv, deci, legăturile dintre Joe Biden şi Vladimir Putin. Astfel, liderul de la Kremlin a luat decizia de a nu-l felicita, luni, pe preşedintele american de Ziua Independenţei SUA.

Putin nu își va trimite felicitările omologului american Joe Biden de Ziua Independenței din acest an din cauza politicii „neprietenoase” a țării față de Rusia, a declarat luni purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov.

Putin şi Biden n-au mai vorbit de luni bune

Putin și Biden nu au vorbit de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, pe 24 februarie”, a confirmat Peskov în timpul unei conferințe de presă online de la sfârșitul lunii iunie.

În același timp, relațiile oficiale au fost alterate și de calificările date de președintele american Joe Biden lui Vladimir Putin, precum și de criticile privind acțiunile Rusiei.

„Felicitările în acest an pot fi cu greu considerate adecvate”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, care a spus, negru pe alb, şi de ce:

„Politicile neprietenoase ale Statelor Unite sunt motivul”.

author avatar
Andrei Ștefan
918 afisari

8 COMENTARII

  1. @ Probabil că președinții SUA și ai Rusiei ar putea fi mai des persoane de culoare, în SUA a mai fost Obama, ăștia albi fiind d’ăia din rasa cu responsabili de cele mai mari orori din istoria umanității, ?

  2. & Rușii prin afirmațiile președintelui Putin s-au declarat împotriva nazismului, KKK, d’ăștia, ?

  3. Putin dă dovadă de bădăranie, ca să nu spun mitocănie. Sunt lucruri care țin de cei șapte ani de-acasă. Nu-i are nici măcar pe ăștia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger