AcasăȘTIRI EXTERNECum a fost ucis un lider mafiot de temut din New York....

Cum a fost ucis un lider mafiot de temut din New York. IMAGINI șocante cu atacul asupra lui Zylvester Zottola – FOTO/VIDEO

mafiotCum a fost ucis un lider mafiot de temut din New York. IMAGINI șocante cu atacul barbar - FOTO/VIDEO

Sylvester Zottola, un lider mafiot de temut din clanul Bonanno, a fost asasinat în octombrie 2018 în timp ce aștepta la coadă la McDonald’s pentru a-și lua o cafea.

În vârstă de 71 de ani, Zottola a fost împușcat de două ori, în cap și în piept, în timp ce își aștepta cafeaua la McDonald’s.

Asasinat comandat de propriul fiul!

Interlopul plătea pentru o cafea medie la Drive-Thru când asasinul a deschis focul asupra vehiculului său, așadar acesta a fost blocat, neputând scăpa de ploaia de gloanțe.

Fotografii și videoclipuri noi arată consecințele îngrozitoare ale asasinatului. Procurorii federali au introdus imaginile ca probe luni la tribunalul federal din Brooklyn, unde Anthony Zottola Sr, 41 de ani, este acuzat că a ordonat uciderea propriului său tată.

Procurorii spun că Anthony le-a plătit gangsterilor Bloods 200.000 de dolari pentru a-i ucide tatăl, precum și pentru a-l ataca pe fratele său, Salvatore, ca să pună mâna pe portofoliul imobiliar de 45 de milioane de dolari al tatălui său.

O înregistrare video surprinsă de camerele de supraveghere, dezvăluită de procurori arată cum mașina lui Sylvester merge încet înainte, imediat după împușcătură, după care se ciocnește de clădirea McDonald’s.

Apoi, mai multe persoane aleargă spre geamul șoferului, după care fug. În două minute, poliția ajunge la locul faptei, care se află vizavi de parcul Claremont din Bronx, scrie Daily Mail.

Sylvester Zottola, ucis în timp ce aștepta la McDonald’s

Polițiștii sunt văzuți verificându-l pe Sylvester pentru semne de viață și făcând apeluri radio pentru întăriri, dar mafiotul nu a putut fi salvat.

Alte imagini arată interiorul pătat de sânge al mașinii lui Sylvester și un cartuș găsit pe sol la locul împușcării.

După asasinat, anchetatorii au explorat posibilitatea ca gangsterii albanezi să fi comis crima în încercarea de a prelua controlul jocurile de noroc ale familiei Zottola din barurile orașului.

Dar în iunie 2019, procurorii au deschis un rechizitoriu prin care îl acuza pe Anthony că l-a angajat pe liderul Bloods Bushawn „Shelz” Shelton pentru a comite.

author avatar
Andreea Vlad