AcasăȘTIRI EXTERNECum a ajuns Joe Biden la Casa Albă. Dezvăluiri șocante în Time...

Cum a ajuns Joe Biden la Casa Albă. Dezvăluiri șocante în Time Magazine

Se vorbește despre istoria secretă a campaniei din umbră care l-a propulsat spre Casa Albă pe Joe Biden în ultimul număr din Time Magazine. Cum a putut pierde alegerile Donald Trump a fost un mister până la apariția acestui articol. Dezvăluirile jurnaliștilor vorbesc despre o alianță a elitei cabala din SUA, în urma căreia și-au dat mâna progresiștii neomarxiști și stânga radicală, politicienii și miliardarii au făcut front comun cu așa-zișii independenți din Silicon Valley. Au schimbat reguli și legi pentru ca omul lor să ajungă președinte și nimic nu le-a stat în cale.

Ne așteptam ca după 3 noiembrie, ziua alegerilor, America să ajungă în flăcări, însă un lucru ciudat s-a întâmplat: nimic. Omenirea era pregătită pentru haos, căci grupurile radicale au promis să iasă în stradă, planificând proteste masive în marile metropole. În schimb, o liniște stranie a apărut de nicăieri, ca și cum alarmele care inundaseră toate rețelele de socializare ar fi fost pure invenții. Și se pare că, într-adevăr, asta au fost, născociri ale unor minți direct interesate să provoace, să aducă panică în societate, să inducă teamă.

Time Magazine scrie că o coaliție de organizații de „rezistență” a început încă din urmă cu un an să lucreze la un scenariu în jurul alegerilor din 3 noiembrie, sub pretextul protejării scrutinului și a democrației în state; știm placa,  e aceeași melodie cu „apărarea statului de drept”, rulată și la București ori de câte ori o cer interesele străine pe malurile Dâmboviței. Așadar, organizațiile pentru drepturile civile și un vot democratic au fost alarmate, imediat s-a creat un task-force din foști înalți oficiali, experți IT, voci ale societății civile, oameni de afaceri.

Munca lor a atins fiecare aspect al alegerilor prezidențiale, nimic n-a fost lăsat la voia întâmplării. S-au implicat până acolo încât au făcut ca statele să schimbe sistemele de votare și legile, totul cu un uriaș sprijin logistic și financiar, asigurat de aproape 400 de milioane de dolari, fonduri publice și private. Jurnaliștii scriu că ordinul a fost dat de elita cabalei din SUA, oameni care au știut cum să evite procesele de suprimare a alegătorilor, au recrutat armate de lucrători în sondaje și au „convins” milioane de americani să voteze prin poștă pentru prima dată în viața lor, făcând să creadă în corectitudinea introducerii votului într-un plic.

În același timp, s-au exercitat presiuni de neimaginat asupra companiilor IT (în special cele din social media), cerându-li-se să adopte o linie fermă „împotriva dezinformării”. S-a ajuns până acolo încât însuși președintele în exercițiu a fost „suprimat” în mediul online, iar subconștientul națiunii a fost bombardat cu campanii despre votul prin corespondență, care va face ca numărătoarea să dureze zile și săptămâni, totul spre a zădărnici teoriile lansate de Donald Trump cu privire la fraudarea scrutinului.

Publicația căreia David Rockefeller în persoană îi mulțumea pentru sprijinul acordat la instaurarea Noii Ordini Mondiale a ajuns să dezvăluie secretul din spatele alegerilor prezidnțiale din State: Joe Biden a câștigat, „chiar dacă sună cam paranoic”, cu ajutorul unei „bine-finanțate găști de oameni puternici, variind între afaceri și ideologii diferite, dar care lucrează împreună în spatele scenei pentru a influența percepțiile, a schimba regulile și legile țării, coordonând mass-media și controlând fluxul de informații”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.516 afisari

8 COMENTARII

  1. Biden a ” câștigat ” prin FURT, FRAUDĂ, MINCIUNĂ, COMPLICITĂȚI CRIMINALE și … continuați – vorba aia – pe linia punctată.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger