AcasăȘTIRI EXTERNECRUZIME barbară: motivul halucinant pentru care un bărbat și-a împins soția însărcinată...

CRUZIME barbară: motivul halucinant pentru care un bărbat și-a împins soția însărcinată de pe munte

CRUZIME barbară: motivul halucinant pentru care un bărbat și-a împins soția însărcinată de pe munte

Hakan Aysal, în vârstă de 41 de ani, un bărbat din Turcia care şi-a împins soția însărcinată de pe munte şi-a aflat pedeapsa. Episodul s-a petrecut în iunie 2018.

Crima s-a întâmplat într-o zonă turistică din sudul Turciei.

A păcălit-o că vrea să facă un selfie

Turcul şi-a ucis soţia gravidă cu sânge rece. Femeia, Semra Aysal, în vârstă de 32 de ani, se temea de înălțime. Cu toate acestea, a atras-o pe marginea stâncii de 304 metri sub pretextul unui selfie, iar apoi a împins-o. Imediat după moartea ei, el a cerut polița de asigurare de viață pe numele ei, în valoare de 39.000 de dolari.

Inițial, bărbatul a susținut că este nevinovat.

După ce a făcut o fotografie, soția mea a pus telefonul în geantă. Mai târziu, m-a rugat să-i dau telefonul. M-am ridicat și apoi am auzit-o pe soția mea țipând în spatele meu. Când m-am întors, ea nu era mai acolo. Nu mi-am împins soția”, a declarat el.

Pedeapsa: 30 ani după gratii

Un martor a declarat că bărbatul părea neobișnuit de calm după incident.

Conduceam în zonă, când am văzut că cineva îmi făcea semn cu mâna și m-am oprit. Hakan a venit și a spus că soția lui a căzut pe stâncă.

Am coborât imediat din mașină și am început să o căutăm, dar din zona unde eram noi nu am văzut-o. Am încercat să ne apropiem de margine pentru a vedea mai bine.

Hakan nu a venit cu noi când am coborât. Am stat acolo până la sosirea jandarmeriei. Hakan era foarte nepăsător și calm. Nu se purta ca un bărbat a cărui soție tocmai căzuse de pe o stâncă”, a declarat el.

Imediat după moartea ei, el a cerut polița de asigurare de viață pe numele ei, în valoare de 39.000 de dolari. Acum, trebuie să execute cel puțin 30 de ani de închisoare înainte de a fi luat în considerare pentru eliberare.

author avatar
Andrei Ștefan