AcasăȘTIRI EXTERNECriza Rusia - Ucraina / Trump vorbește de al treilea război mondial

Criza Rusia – Ucraina / Trump vorbește de al treilea război mondial

Criza Rusia - Ucraina / Trump vorbește de al treilea război mondial

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a declarat că „personalitatea lui” a fost cea care a ținut departe țara de un război cu Rusia, exprimându-se și despre consecințele invadării Ucrainei de către Vladimir Putin.

Într-un discurs către susținătorii săi, Donald Trump a asigurat că, spre deosebire de rapoartele potrivit cărora el nu a reușit să descurajeze ambițiile lui Vladimir Putin în sfera post-sovietică, „nimeni nu a fost mai dur cu Rusia” decât el.

„Biden poate încheia această tragedie”

Și că „personalitatea mea este cea care ne-a ținut departe de război”. Fostul lider de la Casa Albă a emis și ipoteza că invadarea Ucrainei de către Rusia „ar putea duce la al treilea război mondial”, adăugând că succesorul său, Joe Biden, poate „încheia această tragedie fără a-i atrage pe americani în capcană într-un război groaznic și foarte sângeros”, scrie The Independent.

Trump, care l-a criticat pe Biden pentru răspunsul american considerat insuficient la agresiunea rusă în Ucraina, a încercat, potrivit Congresului, să blocheze un ajutor umanitar pentru Kiev, condiționându-l de deschiderea unei anchete cu privire la familia lui Biden.

Totodată, fostul președinte se confruntă cu o plângere în justiție lansată de democrați, care-l acuză că a strâns fonduri ilegale pentru campania prezidențială din 2024.

author avatar
Tudor Borcea
693 afisari

2 COMENTARII

  1. ochiul. din nou ochiul si nu despre ochiul lui Dumnezeu este vorba. ci despre acel singur ochi folosit de unii care, la fel in gropa vor ajunge, precum orice muritor. desi ei se considera elita. a cui elita?
    ochiul intunericului care cica este iluminat. poza asta si evenimentele care se intampla in lume sunt despre programarea predictiva si cate putin despre reflexul conditionat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger