AcasăȘTIRI EXTERNECriza energetică devine urgență în UE. Fără energie: Comisia Europeană se pregătește...

Criza energetică devine urgență în UE. Fără energie: Comisia Europeană se pregătește pentru scenarii de urgență

Criza energetică devine urgență în UE. Fără energie: Comisia Europeană se pregătește pentru scenarii de urgență / Foto: printscreen

Comisia Europeană se pregătește pentru întreruperi de energie electrică și alte situații de urgență în cadrul Uniunii Europene, a relatat grupul media RND, citând un oficial de rang înalt al UE, pe fondul preocupărilor legate de conflictul din Ucraina și de o posibilă criză energetică în cadrul blocului comunitar.

Scăderea exporturilor rusești de combustibili fosili către blocul comunicat a împins mai multe state UE să pună în aplicare planuri de urgență care ar putea duce la raționalizări, în timp ce se preocupă de găsirea unor surse alternative de aprovizionare.

Două scenarii, puține soluții

UE se pregătește pentru două scenarii. În primul scenariu, doar un număr mic de state membre sunt afectate de un incident, cum ar fi întreruperi de curent electric, iar alte state UE pot furniza energie electrică membrilor afectați, a declarat marți comisarul UE pentru gestionarea crizelor, Janez Lenarcic, citat de RND.

Dar dacă un număr mare de state sunt afectate în același timp, țările blocului comunitar ar trebui să își limiteze livrările de ajutoare de urgență către alți membri, iar Comisia ar putea acoperi nevoile prin intermediul rezervei sale strategice, a adăugat Lenarcic, informează Reuters.

„Este foarte posibil ca ajutorul în caz de dezastru să fie necesar și în interiorul UE”, a spus Lenarcic.

În aprilie, în urma invaziei Rusiei în Ucraina, Comisia Europeanăa declarat că a început o operațiune de stocare pentru a-și spori apărarea împotriva incidentelor chimice, nucleare și biologice.

author avatar
Tudor Borcea
424 afisari

2 COMENTARII

  1. Un inventator anonim japonez a realizat un generator static care produce curent electric pentru a alimenta o casa sau un apartament, cu 15 Kw.
    Asta inseamna ca aceasta putere poate fi folosita pentru incalzire, apa calda si gatit.
    Cu un astfel de generator o familie devine independenta de reteaua electrica si nu o poate afecta intreruperea de curent sau oprirea gazului.
    Inventatorul a studiat 10 ani inventia lui Tesla si ceea ce a facut georgianul Tariel Kapanadze, reusind sa inteleaga principiul de functionare a generatorului inventat de marele Nicolae Tesla.

    Tarile mari, incepand cu Anglia, au Turnurile Tesla pentru a alimenta gratuit sau la un pret foarte mic consumatorii, dar Cabala vrea GENOCID, si incearca prin toate metodele:
    prin criza energetica creata de UE, criza alimentara artificiala, uragane, taifunuri, cutremure, seceta, incendii de paduri cu laserul din sateliti, etc.

    Razboiul din Ucraina ar fi fost incheiat dupa distrugerea ultimului laborator de arme bilologice NATO de sub Mariupol, dar Cabala vrea conflagratie mondiala, insa nici de aceasta data nu le va iesi pasienta.
    In scurt timp se va declansa asaltul final.Deja primii pasi s-au facut: anuntarea mortii Reptilei Angliei, colapsul economic, si urmeaza celelalte puncte din desfasurator.

    ,,Au fost emise ordine de împușcare la nivel mondial împotriva tuturor membrilor mafiei khazariene până când aceștia se predau necondiționat, conform unui acord încheiat între MI6, CIA, Mossad, FSB-ul rus și alte agenții militare/de informații din întreaga lume. Acest lucru este legal, deoarece KM încearcă în mod activ să omoare 90% din umanitate. Dacă se predau, se vor confrunta cu tribunale pentru crime de război în stil Nürnberg. Dacă nu o fac, se confruntă cu moartea…”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger