AcasăȘTIRI EXTERNECRIZA ENERGETICĂ. Britanicii golesc rafturile de haine groase / Cele mai căutate...

CRIZA ENERGETICĂ. Britanicii golesc rafturile de haine groase / Cele mai căutate articole de îmbrăcat

haineCRIZA ENERGETICĂ. Britanicii golesc rafturile de haine groase / Cele mai căutate articole de îmbrăcat

Britanicii dau din nou iama-n magazine, de data aceasta în cele cu articole vestimentare. Speriați de măsurile pregătite de guvern, pentru a face față iernii grele, își fac stocuri de haine groase și accesorii pentru sezonul rece.

Britanicii se pregătesc să îndure una dintre cele mai crunte ierni din ultimul deceniu după ce prețul energiei a explodat. Oamenii au golit rafturile de haine călduroase, halate, pături groase și chiar și mănuși.

Vânzările de pături cu glugă și halate au explodat

Vânzările de pături cu glugă, lenjerie groasă, halate şi papuci au crescut în ultimele săptămâni, potrivit companiei John Lewis, cel mai mare lanţ de magazine universale din Marea Britanie.

Vânzările de haine groase pentru femei s-au dublat săptămâna trecută, comparativ cu săptămâna precedentă, iar cel mai vândut produs a fost o pătură purtabilă cu glugă.

Vânzările de halate au crescut cu 76% faţă de anul trecut, potrivit Reuters. De asemenea, salopetele au zburat de pe rafturi mult mai devreme decât de obicei, în semn că au fost cumpărate pentru căldură anul acesta, nu pentru a fi oferite cadou de Sărbători.

author avatar
Andreea Vlad