AcasăȘTIRI EXTERNETotul despre LOVITURA FURTUNA AL-AQSA! Cine a ajutat Hamas să penetreze securitatea...

Totul despre LOVITURA FURTUNA AL-AQSA! Cine a ajutat Hamas să penetreze securitatea Israelului. „Au trădat! A fost o misiune din interior”

Peste 50 de agenți Hamas arestați simultan

Kibbutzul a fost una dintre primele aşezări israeliene la care au ajuns militanţii Hamas atunci când au lansat asaltul lor asupra teritoriului israelian.

Luptători înarmaţi cu puşti de asalt, rachete şi grenade de mână au omorât zeci de rezidenţi şi au mutilat unele dintre cadavre, au declarat Veruv şi alţi soldaţi, descriind o serie de atrocităţi.

Palestinienii angajaţi de israelieni au trădat

Masacrul comis de Hamas a fost posibil din cauza palestinienilor angajaţi de familiile ucise. Au ajutat la omorârea şi jefuirea israelienilor.

În urma luptătorilor veniţi din Fâşia Gaza, au venit angajaţii care au avut misiunea de a fura din casele victimelor, având în vedere că ştiau bine unde şi ce obiecte de valoare deţineau cei ucişi, foştii lor angajatori.

Palestinienii angajaţi au trădat comunitatea care le-a dat un loc de muncă. A fost o misiune din interior”, conform unor surse de pe front.

Președintele Abbas s-a dezis de Hamas

Președintele Autorității Palestiniene a declarat că acțiunile și politicile grupării islamiste Hamas nu reprezintă poporul palestinian.

În cadrul unei convorbiri telefonice cu președintele venezuelean Nicolas Maduro, Abbas a mai spus că Organizația pentru Eliberarea Palestinei este „singurul reprezentant legitim al poporului palestinian”.

Israelul afirmă că Hamas a luat 199 de ostatici în timpul atacului surpriză de acum 10 zile. De atunci, Hamas a afirmat că numărul acestora ar putea ajunge la 250.

Cum s-a răzbunat Israel?

Mai mult de 900 de persoane au fost ucise în Gaza în urma unor lovituri aeriene israeliene efectuate ca represalii.

Teritorul cu 2,3 milioane de locuitori are blocat accesul la alimente, combustibil şi alte provizii, iar ofensivă militară israeliană asupra lui ar fi iminentă.

 

author avatar
Andrei Ștefan