AcasăȘTIRI EXTERNETotul despre LOVITURA FURTUNA AL-AQSA! Cine a ajutat Hamas să penetreze securitatea...

Totul despre LOVITURA FURTUNA AL-AQSA! Cine a ajutat Hamas să penetreze securitatea Israelului. „Au trădat! A fost o misiune din interior”

Peste 50 de agenți Hamas arestați simultan

Kibbutzul a fost una dintre primele aşezări israeliene la care au ajuns militanţii Hamas atunci când au lansat asaltul lor asupra teritoriului israelian.

Luptători înarmaţi cu puşti de asalt, rachete şi grenade de mână au omorât zeci de rezidenţi şi au mutilat unele dintre cadavre, au declarat Veruv şi alţi soldaţi, descriind o serie de atrocităţi.

Palestinienii angajaţi de israelieni au trădat

Masacrul comis de Hamas a fost posibil din cauza palestinienilor angajaţi de familiile ucise. Au ajutat la omorârea şi jefuirea israelienilor.

În urma luptătorilor veniţi din Fâşia Gaza, au venit angajaţii care au avut misiunea de a fura din casele victimelor, având în vedere că ştiau bine unde şi ce obiecte de valoare deţineau cei ucişi, foştii lor angajatori.

Palestinienii angajaţi au trădat comunitatea care le-a dat un loc de muncă. A fost o misiune din interior”, conform unor surse de pe front.

Președintele Abbas s-a dezis de Hamas

Președintele Autorității Palestiniene a declarat că acțiunile și politicile grupării islamiste Hamas nu reprezintă poporul palestinian.

În cadrul unei convorbiri telefonice cu președintele venezuelean Nicolas Maduro, Abbas a mai spus că Organizația pentru Eliberarea Palestinei este „singurul reprezentant legitim al poporului palestinian”.

Israelul afirmă că Hamas a luat 199 de ostatici în timpul atacului surpriză de acum 10 zile. De atunci, Hamas a afirmat că numărul acestora ar putea ajunge la 250.

Cum s-a răzbunat Israel?

Mai mult de 900 de persoane au fost ucise în Gaza în urma unor lovituri aeriene israeliene efectuate ca represalii.

Teritorul cu 2,3 milioane de locuitori are blocat accesul la alimente, combustibil şi alte provizii, iar ofensivă militară israeliană asupra lui ar fi iminentă.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.594 afisari

7 COMENTARII

  1. Unii fac parte din triburi primitive, talhari si criminali.UE vad ca ii importa, sustinand indirect traficul de persoane.
    Media a relatat ca ei dau bani traficantilor care le pun la dispozitie nave si marinari care stiu sa conduca o nava fix spre Europa.

  2. Nu s-a dezis. Tocmai ce le va da milioane familiikor teroristikor sub actul de a premia faniliile „martirilor”.
    De ce nu scrieti de pay per kill?

  3. ii incurca tare moscheea de pe muntele templului. al-aqsa.
    coincidenta ca operatiunea israeliana, tot asa au denumit-o.
    dar pana acolo, tinta este iranul. moscheea nu va putea sa dispara pentru a face loc noului templu, decat dupa infrangerea iranului si alte lovituri date crestinismului.
    unde il vor inscaunat pe fake mesia?
    totul s-a intamplat cu acordul serviciilor secrete evreiesti, nu ca a fost ceva nestiut sau surprinzator.
    a fost la fel de surprinzator ca 9/11, turnurile gemene.

  4. Asta se intampla pentru ca se „amesteca” culturile / religiile etc. Sa stea fiecare in „tara” lui si sa nu mai misune prin toata lumea; daca nu-i primesc, cica e criza umanitara, dar acum ne doare pe toti in Europa…subpretext religios ies pe strada si omoara oameni. oare a auzit cineva despre israelieni ca au comis atentate in Europa?! sunt invidiati pentru ca sunt mai destepti, harnici, inventivi si le pasa de cetatenii lor…daca lumea musulmana e asa grozava, de ce regii/ sahii / seicii se scalda in lux si averi, iar popoarele lor traiesc in saracie…?! de ce ajutoarele umanitare nu ajung la amaratii din fasia Gaza ,ci in buzunarele liderilor lor mareti?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj

Un accident grav, în care a fost implicat un microbuz, a avut loc miercuri în județul Gorj. La fața locului au intervenit de urgență...

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...
proger