AcasăȘTIRI EXTERNECrimă șocantă în Canada. Un jandarm de 28 de ani, ucis la...

Crimă șocantă în Canada. Un jandarm de 28 de ani, ucis la datorie / Mesajul premierului Justin Trudeau – VIDEO

Crimă șocantă în Canada. Un jandarm de 28 de ani, ucis la datorie / Mesajul premierului Justin Trudeau - VIDEO / Foto: printscreen

Un jandarm canadian în vârstă de 28 de ani a fost ucis la datorie, marți. El a fost împușcat în timp ce investiga o coliziune între două autovehicule.

Un jandarm din Canada a murit, marți, după ce a fost împușcat în timpul serviciului, la aproximativ 100 de kilometri sud de orașul Toronto, a anunțat poliția.

Doi suspecți au fost reținuți

„Cu inima grea, am regretul să anunț că un agent al Poliției provinciale din Ontario (OPP), Grzegorz Pierzchala, a fost ucis astăzi în timpul serviciului”, a declarat comisarul OPP Thomas Carrique pe Twitter.

Grzegorz Pierzchala „investiga o coliziune într-un accident rutier când a fost împușcat mortal în această după-amiază” în micul oraș Hagersville, cu o populație de aproximativ 3.000 de locuitori, în sudul provinciei, potrivit unui comunicat.

Potrivit poliției, Pierzchala a răspuns la un apel privind un vehicul aflat într-un șanț, în jurul orei 14:40, la aproximativ 40 de kilometri de Hamilton, în apropiere de Hagersville, Ontario. La sosire, Pierzchala a fost împușcat. El a fost transportat la spital cu răni care îi puneau viața în pericol.

Jandarmul, în vârstă de 28 de ani, se afla la datorie de puțin peste un an. A murit în spital. Doi suspecți au fost reținuți, un bărbat și o femeie, a declarat poliția în cadrul unei conferințe de presă marți, scrie Ouest-France.

În cursul serii, premierul canadian Justin Trudeau a deplâns „vestea sfâșietoare”. „Gândurile tuturor canadienilor sunt alături de familia, prietenii și colegii săi”, a scris el pe Twitter.

Deși Canada este mai puțin obișnuită cu atacurile cu arme de foc decât vecina sa, SUA, se confruntă totuși cu o recrudescență a acestor acte de violență, ceea ce a determinat autoritățile să legifereze recent interzicerea armelor de mână.

author avatar
Tudor Borcea
322 afisari

2 COMENTARII

  1. De fapt fucktardel castro zis si trudope este in al 9 lea cer. Rahatul asta cu ochi are in cap interzicerea armelor tuturor celor care le detin legal( dragostea poporului pt un tampit ca el e mare si nu prea mai poate iesi nicaieri fara sa isi ia flegme)pt a scapa macar de grija asta, ca vreun canadian cinstit sa ii umble pe la ceva in cutia ucraineana . Ce motiv mai bun poate gasi acum ?

  2. Ba Borceo nu stiam ca are Canada jandari!! Da vz comunicatu lor canadian ce scrie?? Ca un agent al..POLITIEI provinciale a fost ucis…Deci un politist si nu un janndar ba Borceo! Crez ca te aliniezi la standardele lu jacota,adreea si andrei serban cei mai praf ziarici de la National!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger