AcasăȘTIRI EXTERNECrimă îngrozitoare în Italia! O româncă a sfârșit în casă, sub ploaia...

Crimă îngrozitoare în Italia! O româncă a sfârșit în casă, sub ploaia loviturilor de cuţit

crimaCrimă îngrozitoare în Italia! O româncă a sfârșit în casă, sub ploaia loviturilor de cuţit

Comunitatea din Quartu Sant’Elena, o localitate din Cagliari, regiunea Sardinia, Italia, este șocată. Mihaela Nicoleta Kleics, o româncă în vârstă de 50 de ani, a fost găsită moartă în casă, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit.

Iubitul femeii, acuzat de crima oribilă, a încercat să își pună capăt zilelor.

Trupul neînsuflețit al româncei a fost descoperit luni dimineață. Femeia nu mai răspunsese la telefon de trei zile, iar sora ei, care se află în România, a alertat autoritățile.

Carabinierii au făcut descoperirea macabră. Mihaela zăcea fără suflare în dormitor, pe pat, cu numeroase răni înjunghiate. În casă nu era dezordine, iar ușa era intactă. Însă nici urmă de Sandro Sarais, bărbatul de 56 de ani care locuia cu românca de câteva luni.

Principalul suspect al crimei a fost prins după câteva ore. Sandro Sarais se ascundea în mașina lui, în zona Castiadas. La vederea polițiștilor, bărbatul s-a înjunghiat, încercând să-și ia viața. A fost transportat la spital, unde este în prezent păzit de polițiști și urmează să fie audiat de anchetatori.

author avatar
Andreea Vlad
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger