AcasăȘTIRI EXTERNECrima care a îngrozit Rusia. Balerină de la Teatrul Balșoi, tranșată și...

Crima care a îngrozit Rusia. Balerină de la Teatrul Balșoi, tranșată și dizolvată în acid. Detalii cutremurătoare din anchetă!

balerină de la Teatrul BalșoiCrima care a îngrozit Rusia. Balerină de la Teatrul Balșoi, tranșată și dizolvată în acid. Detalii cutremurătoare din anchetă! / FOTO: https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/missing-ballerina-25-killed-dismembered-22690118

O balerină de la Teatrul Balșoi, dispărută acum șase ani, a fost ucisă, apoi tăiată în bucăți și dizolvată în acid sulfuric, au stabilit criminaliștii.

Polițiștii ruși urmăresc o nouă pistă în ancheta morții balerinei Olga Demina, pe atunci de 25 de ani, de la celebrul teatru din Moscova. Anchetatorii cred că femeia a fost ucisă după ce a fost șantajată cu poze compromițătoare, care o arătau în ipostaze erotice.

Principalul suspect este fostul ei iubit

Principalul suspect este Malkhaz Dzhavoev, fostul ei manager, în vârstă de 40 de ani, care a fost și iubitul balerinei de la Teatrul Balșoi. Acesta a fost arestat la Moscova în 2017, după ce a fost extrădat prin Interpol din Germania, unde fugise dându-se apoi refugiat kurd, arată publicația britanică Daily Star.

Individul a fost condamnat la cinci ani și jumătate într-un alt dosar, de fraudă, care are legătură cu iubitul oficial al belerinei, Alexey Fetisov, iar Dzhavoev este suspectat și pentru crimă.

Rămășițele balerinei, aruncate într-o fântână

Acum, polițist a declarat pentru tabloidul rusesc Komsomolskaya Pravda că Dzhavoev ar fi tranșat cadavrul balerinei în vârstă de 25 de ani, apoi a dizolvat rămășițele în acid sulfuric, aruncându-le într-o fântână, în apropierea unui lac. Polițistul rus a explicat că sunt șanse să fie găsite și alte rămășițe, întrucât „acidul sulfuric nu dizolvă chiar totul”.

balerina
Olga Demina a fost scoasă din Moscova în noaptea în care a murit FOTO httpswwwdailystarcouk

Suspectul și tatăl său ar fi fost văzuți cumpărând acid sulfuric de proveniență industrială, potrivit unor date din anchetă.

Anul trecut, o altă descoperire a fost infirmată de informațiile de acum din anchetă. Un craniu fusese descoperit într-o zonă în care a fost depistat semnalul telefonului mobil al suspectului, dar acum s-a stabilit că nu are legătură cu acest caz.

Criminalul a șantajat-o cu niște poze compromițătoare

Chiar înainte de dispariție, Dzhavoev a luat-o pe balerina de la Teatrul Balșoi la Moscova, ca să danseze într-un club de noapte pentru niște afaceriști ruși.

Anchetatorii cred că a fost omorâtă în noaptea de 20 august 2014, când individul a atacat-o pe Demina într-un apartament, premeditându-și crima. Ea i-ar fi dat sume mari de bani anterior, au mai stabilit polițiștii, potrivit declarațiilor făcute de mama victimei.

Tânăra se temea că imaginile compromițătoare vor ajunge pe internet. Deși a plătit bani grei pentru a preveni acest lucru, imaginile au fost postate.

author avatar
Andreea Vlad
638 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger