AcasăȘTIRI EXTERNECreta, măturată de ploi. IMAGINI apocaliptice / O persoană a murit, alte...

Creta, măturată de ploi. IMAGINI apocaliptice / O persoană a murit, alte două sunt date dispărute – VIDEO

cretaCreta, măturată de ploi. IMAGINI apocaliptice / O persoană a murit, alte două sunt date dispărute - VIDEO

Ploile torențiale au făcut ravagii în insula Creta, lăsând în urma sa mașini distruse, nămol și numeroase locuințe inundate. Zeci de persoane au fost afectate de fenomenele extreme.

În urma unor puternice inundaţii, un bărbat a fost găsit mort în regiunea Heraklion, de pe insula elenă Creta, în timp ce alte două persoane au fost date dispărute, conform unui anunţ făcut sâmbătă, 15 octombrie, de pompierii eleni.

Inundații puternice în Creta

Bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani a rămas prins în automobilul său, în timp ce ploile torenţiale au început să lovească insula sudică a Greciei.

Conform pompierilor, o femeie, şi ea blocată în maşină, a scăpat cu răni uşoare, conform pompierilor care au mai precizat că este nevoie de intervenţia lor şi în cazul altor cel puţin 9 vehicule ce au fost luate de ape.

Operaţiunile de căutare sunt îngreunate de vântul foarte puternic şi ploaia care încă nu a stat. Cea mai afectată regiune de pe insulă este cea din apropierea aeroportului internaţional.Cel puţin 9 maşini au fost prinse de o viitură.

Subprefectul regiunii, Nikos Syrigonakis, a făcut apel la populaţie să-şi limiteze deplasările, explicând că „este o zi dificilă”.

author avatar
Andreea Vlad
377 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger