AcasăȘTIRI EXTERNECozmin Gușă anunță APOCALIPSA pentru Europa! Cum va arăta Noua Ordine Mondială...

Cozmin Gușă anunță APOCALIPSA pentru Europa! Cum va arăta Noua Ordine Mondială în 2021

cozmin gusaCozmin Gușă anunță APOCALIPSA pentru Europa! Cum va arăta Noua Ordine Mondială în 2021 / foto: Evenimentul Zilei

Gușă a făcut previziuni terifiante despre Europa, în contextul conflictului diplomatic dintre Franța și Turcia. Consultantul politic prevede o situația tensionată, generată de apelul liderului turc, Recep Erdogan, de boicotare a produselor franțuzești.

Gușă consideră că acest apel va fi interpretat de musulmanii de pe continent ca pe o „chemare la luptă”.

„MUSULMANI versus CREȘTINI: ERDOGAN A APRINS FITILUL BOMBEI RĂZBOIULUI INTERCONFESIONAL! EUROPA AJUNGE ÎN SCENARIUL VIOLENȚELOR STRADALE. Din America până-n estul Asiei, ordinea mondială sub care-am trăit până acum, se zguduie puternic și ireversibil. Epoca POST-ADEVĂR, marcată elocvent prin deriva mass-mediei ce nu mai emite pentru cetățenii-consumatori, ci strict pentru interesele patronilor sau guvernanților, va fi lovită în plus de conflictele internaționale exacerbate acum de reașezările intenționate de NOUA (DEZ)ORDINE MONDIALĂ, ce se va impune din 2021.

De departe, cel mai previzibil generator de mari pagube umane și materiale, va fi conflictul dintre LUMEA CREȘTINĂ ȘI CEA MUSULMANĂ, iar primul teatru de război ales va fi, din nefericire pentru noi, bătrâna, uzata, dar încă frumoasa EUROPĂ.”, a scris Cozmin Gușă pe pagina lui de Facebook.

Analistul politic e de părere că Erdogan a transmis, în loc de condoleanțe sau scuze publice pentru uciderea recentă de către un musulman cecen a unui profesor de istorie francez, un anunț amenințător. „Dacă ţările europene vor să-şi păstreze poziţia de lideri în procesul globalizării, e necesar să scape imediat de boala împotriva islamului. În caz contrar, ACEASTĂ BOALĂ VA PRĂBUȘI TOATĂ EUROPA, DIN FRANȚA PÂNĂ ÎN GERMANIA!”, a spus Erdogan.

În urma acestei orori, continuă Gușă, președintele francez Emmanuel Macron a chemat la solidaritate europeană pentru blocarea acestui tip de excese, inacceptabile în lumea creștină, obișnuite însă în cea islamică. Erdogan însă a continuat declamația paradoxală: Care este problema acestui Macron cu musulmanii şi islamul? Macron are nevoie de un tratament psihiatric. Ce altceva i se poate spune unui şef de stat care nu înţelege libertatea credinţei şi se comportă astfel cu cetăţenii săi?”.

Gușă: „Va fi creat un rău civilizațional”

Cosmin Gușă consideră că interesele subterane legate de criza internă din Turcia sau schimbarea geopoliticii regionale pe mână turcească, „dar sub influență rusească, acestea pot explica, dar nu justifica(!), răul civilizațional care va fi creat”.

„De ieri însă, Erdogan a escaladat conflictul cerând tuturor fraților săi musulmani boicotarea produselor franțuzești, nu doar în Turcia, dar peste tot în Islam. Chemarea sa a fost urmată imediat, în magazine au apărut bannere care solicită cumpărătorilor boicotul, din Liban până-n Qatar, mari companii aeriene arabe și-au anulat rezervările și zborurile în Franța, șefi de state musulmane s-au raliat apelului lui Erdogan, dar cel mai grav, Organizația de Cooperare Islamică (ce are în componență cca 50 de state islamice de pe Glob, inclusiv unele în care există minorități musulmane puternice!) a chemat statele sale membre la un front comun împotriva Franței! Iar toate acestea, pentru că un habotnic musulman a decapitat un profesor de istorie ce se comporta normal și le explica elevilor în clasă elemente excesive din cotidian …

Vedem cum SUA sunt ocupate azi cu mega-conflictul intern, ce e pe cale să degenereze în război civil, în timp ce UE aflată azi sub baghetă germană este sufocată nu doar de pandemie, ci mai ales de încercările disperate de a-și rezolva crizele interne de tip Brexit sau mai ales lipsa evidentă de solidaritate constructivă. Pe acest fundal internațional PRECAR ȘI DEZAGREGAT, să vă imaginați cum va degenera prin violențe zilnice viața socială în Europa occidentală, acolo unde comunitățile musulmane care sunt majoritare nu doar în cartiere dar și-n multe orașe mari, sunt împănate consistent cu grupări ORGANIZATE de islamiști radicali, ce vor interpreta apelul lui Erdogan exact ca pe-o chemare la luptă!”, a mai spus Cozmin Gușă pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad