AcasăȘTIRI EXTERNECovid-19. Țara care vaccina ca mașina de cusut a depăşit pragul de...

Covid-19. Țara care vaccina ca mașina de cusut a depăşit pragul de 1.000 de cazuri pe zi

Covid-19. Țara care vaccina ca mașina de cusut a depăşit pragul de 1.000 de cazuri pe zi

Numărul de noi infectări cu Covid-19 raportate în decurs de 24 de ore în Israel a depăşit pentru prima dată pragul de 1.000 de cazuri în ultimele patru luni, a anunţat sâmbătă, 17 iulie, Ministerul israelian al Sănătăţii.

În Israel, în timpul perioadei de vârf a pandemiei, în luna ianuarie, numărul cazurilor zilnice era de peste 10.000.

Ministerul Sănătăţii din Israel a precizat că 1.118 de noi cazuri au fost înregistrate în decurs de 24 de ore, cel mai mare număr raportat de la mijlocul lunii martie, scrie Digi 24.

Varianta Delta, mai tare ca vaccinurile

Vineri, premierul israelian Naftali Bennett a declarat  că varianta Delta a coronavirusului a provocat o creştere a numărului de infectări la nivel mondial, inclusiv în „ţările (cu un număr mare de persoane) vaccinate, precum Marea Britanie, SUA şi Israel”.

Evaluarea actuală este că „eficacitatea vaccinurilor existente împotriva variantei Delta este mai slabă decât am sperat”, a spus Bennett. „Este clar că problema nu poate fi rezolvată doar prin vaccinare”, a adăugat Naftali Bennett.

Varianta Delta de coronavirus a fost descoperită pentru prima dată în India şi este considerată extrem de contagioasă, mai ales după ce a ajuns varianta dominant la nivel mondial.

Se întorc la restricții

Având în vedere creşterea numărului de cazuri, Israelul intenţionează să reintroducă restricţii în ceea ce priveşte reuniunile cu peste 100 de persoane în spaţiile închise începând de miercuri.

Din nou, numai cei care au fost vaccinaţi, au avut boala sau persoanele cu rezultate negative la testele Covid-19 vor putea participa la astfel de evenimente. În plus, măştile vor fi din nou obligatorii în spaţiile închise.

 

author avatar
Tudor Borcea
859 afisari

4 COMENTARII

  1. Informatia e contrazisa de oficialii nostri.
    Ei sustin ca doar nevaccinatii si 50% din fosti bolnavi se vor infecta cu delta.Deci, toti trebuie sa se vaccineze !
    Zice ca le au mai ramas vaccinuri in frigider.

  2. Bai, deja toti tampitii de cobai si hamsteri vaxinati incap tebuie sa isi dea seama ca totul e un plan bine pus la punct, totul are de-a face ca sa fie tot mai multi cobai, ca astia vedeti ca nu mai protesteaza la nimic ce lise face lor, e clar ca vaxinurile sunt niste seruri experimentale care provoaca modicari genetice si comportamentale !! Despre asta e vorba, sa modifici comportamentul a cator mai multi cobai, care astfel vor fi asmutiti impotriva acelor rebeli care se impotrivesc sistemului nazist-comunist de tenta mega-corporatista, fiindca ei asa vor sa conduca de acum incolo lumea, tot globul, ca si o mare corporatie, unde majoritatea sclavilor si cobailor vor fi noii negrisori de pe plantatia personala a ordinarului nazist de Klaus Schwab !! Israelul e acum un mare poligon de experiment in aer liber, nu degeaba l-au dat jos pe tradatorul ala de Benni Netanyahu, ala si-a vandut propriul popor ca si carne de tun la big pharma, asa ca acum si-a luat numai un sut in fund ordinarul de jidan koklit, vedeti, asa se trece peste cadavre, la propriu, asa iti faci drum in politica mare mondiala, numai daca treci peste cadavrele propriilor tai jidani, si ii mintesti in fata, si inca cu zambetul pe fata, asta inseamna sa fii cu adevarat mafiot !! 🙂 Bai, vi s-a mai spus ca scapa cine si care poate, asa ca nu ii lasati sa va mai faca nici macar un test sau vaxin in cap, fiindca in ele sunt bagate tot felul de nano-particule care va vor schimba corpul si comportamentul definitiv, veti ajunge sclavii lor la propriu, ca doar nu ar incerca sa cenzureze la sange aceste informatii daca nimic din ele nu ar fi adevarate !! Si nu uitati, Covid Macht Frei 🙂

  3. In Vladoiu corect ce ai spus acesta va fi viitorul daca nimeni nu se va impotrivi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Multi cretini va produceti pe aici. E jale, incultura si prostia duc o lupta grea cu delirul si teoria conspiratiei… Aveti impresia ca va baga astia cipurile in cur, de parca ati valora ceva…!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger