AcasăȘTIRI EXTERNECovid-19. Se extinde lista neagră pentru Beijing. Spania introduce controale pentru călătorii...

Covid-19. Se extinde lista neagră pentru Beijing. Spania introduce controale pentru călătorii din China

Covid-19. Se extinde lista neagră pentru Beijing. Spania introduce controale pentru călătorii din China / Foto: printscreen

Confruntată cu apariția de noi cazuri de Covid-19, Spania a decis, vineri, să restabilească controalele pe aeroporturile sale pentru călătorii care vin din China. Aceștia vor trebui să prezinte un test negativ sau o dovadă de vaccinare.

Guvernul de la Madrid anunțat, vineri, introducerea unor controale în aeroporturile sale pentru călătorii care vin din China, pentru a se asigura că aceștia nu sunt purtători ai virusului Covid-19.

Se extinde lista neagră pentru China

Într-o scurtă conferință de presă la Madrid, ministrul Sănătății, Carolina Darias, a declarat că acestor călători li se va cere dovada unui test negativ (…) sau un program complet de vaccinare.

De când Beijingul a renunțat la politica sa draconică „zero-Covid-19” și a ridicat regulile stricte, sistemul de sănătate din întreaga țară a fost copleșit.

Spitalele au fost inundate de pacienți, în majoritate vârstnici, vulnerabili, cu vaccinări puține sau deloc. Multe farmacii au rămas fără medicamente pentru febră

Vineri, doar 5.515 cazuri noi și un deces au fost anunțate de Centrul chinez pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC). Cu toate acestea, aceste cifre nu mai par să reflecte realitatea, deoarece depistarea pe scară largă nu mai este obligatorie, scrie Ouest-France.

Mai multe țări – inclusiv India, Statele Unite, Japonia și Italia – au luat deja măsuri pentru a impune teste pentru călătorii din China. Coreea de Sud, țara vecină, a luat vineri aceeași decizie, valabilă până în februarie anul viitor, a declarat premierul, Han Duck-soo.

 

author avatar
Tudor Borcea
134 afisari

6 COMENTARII

  1. Sa le fie interzis accesul chinezilor in statele UE pana cand China termina toate focarele. Ce P ula mea cauta chinezoii in UE cand sunt plini de covid?

  2. Au scapat spaniolii auzi daca is vaxxati is buni, poate mierlesc de infarct sau ceva la cord 🙂
    Vaxull eficeinta <0, masca nula si ea, testele in speta alea PCR irelevante, ce va tot agitati a
    gasti motivul iarasi big-pharma JIDANESC sa ceara bani ?!

  3. Nazistii aia din Occidentul Kolektivizat au vazut ca fraierii nu prea se inghesuie sa mearga la razboi, sa il apare pe poponarul pitikot nazist de la Kiev, asa ca au zis, ia sa pornim din nou telenovela Martorilor lui Covidiu 🙂 Ha ha ha 🙂 Dar, se pare ca cica amerlocii au dat iar in chinezoii aia de tot kakatul cu o noua arma biologica, iar alta cale in afara de razboi nuclear nu ar fi, asa ca au zis, mai bine le trimit niste turisti chinezoi plin cu tot felul de virusi nazdravani la tot Occidentul ateu, decadent si kurkubeist, sa aiba acolo, fara numar, fara numar 🙂 Scapa numai cine poate, in jungla urbana intotdeauna asa a fost, si asa va fi, cat timp va mai exista si macar o singura maimutza nebuna in acel Occident de kakat 🙂

  4. Se pisa China pe tot UE acest colhoz condusi de pedofili drogati si poponari ,se stie clar ca virusul a fost fabricat de NATO cu implicare a criminalilor Amerlicani ,Canada ,gGermania si poponarii Franta Victorie pentru BRICS

  5. Totul,e o cloaca ce putem din ce in ce mai urat!
    M ue,sua,china,si mama lor cea mai hidoasa jidovii ce guverneaza toata prostimea multá…adica pe noi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger