AcasăȘTIRI EXTERNECovid-19: originile virusului ar putea rămâne necunoscute

Covid-19: originile virusului ar putea rămâne necunoscute

Covid-19: originile virusului ar putea rămâne necunoscute

Serviciile de informații americane nu vor putea determina modul în care SARS-CoV-2 s-a răspândit, decât dacă intervine o descoperire neprevăzută, au indicat responsabilii în timpul publicării unei versiuni complete a investigației în acest sens comandate de președintele SUA, Joe Biden.

Transmitere animală sau scurgere de laborator? Enigma despre originile Covid-19 rămâne nerezolvată și investigația lansată de Joe Biden și condusă de serviciile de informații americane nu va face lumină în acest caz.

Armă biologică? Nu e

La publicarea unei versiuni complete a acestui studiu, ale cărei prime concluzii fuseseră deja publicate în august, oficialii au spus că, dacă nu intervine o descoperire neprevăzută, serviciile de informații americane nu vor fi în măsură să determine modul în care virusul s-a răspândit în întreaga lume.

Fără a fi în măsură să aducă o concluzie fermă, Office of the Director of National Intelligence (ODNI), totuși, a concluzionat că transmiterea de la animal la om și o scurgere de laborator sunt ambele ipoteze plauzibile, în timp ce a respins sugestiile că virusul a fost creat ca o armă biologică, scrie LCI.

Această incapacitate de a dezvălui acest mister al originii SARS-Cov-2 este legată în mod deosebit, conform informațiilor americane, de refuzul Chinei de a coopera cu orice investigație internațională.

Gigantul asiatic s-a apărat întotdeauna împotriva acuzațiilor potrivit cărora autoritățile au gestionat prost apariția pandemiei care a ucis cinci milioane de oameni în întreaga lume.

author avatar
Tudor Borcea
146 afisari

4 COMENTARII

  1. Mincinosii astia mondiali sunt dedonspirati de mult traitul inainte Nostradamus ca daca citesc catrenele lui pt anii astia spune acolo ca vor
    folosi arme biologice deci creeate de unii ca sa joace omenirrea pe degete!!!! Nu stie bideu sau nu vrea sa spuna!!!

  2. E normal sa ramana secret atata timp cat China e superputere mondiala la bombe biologice.

    • De unde stiti maestre Manolo ca e China?
      Dati-ne si noua o sursa a adevarului suprem, daca tot sunteti atat de sigur.
      Zicala americana” urmareste banii” arata ca cei care au facut averi sunt firmele din occident nu chinezii care au donat cu milioanele in Africa.

  3. Daca ar fi vrut sa se stie vinovatii, nu mai apelau la o astfel de „arma”. Dar o vina exista: goana nebuna dupa bani, cat mai multi bani, facuti prin orice mijloace.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger