AcasăȘTIRI EXTERNECovid-19. New York oferă 100 de dolari celor care primesc o doză...

Covid-19. New York oferă 100 de dolari celor care primesc o doză de rapel (VIDEO)

Covid19. New York oferă 100 de dolari celor care primesc o doză de rapel (VIDEO)

Pentru a încuraja populația să se vaccineze împotriva Covid-19, primarul New York-ului a anunțat marți, 21 decembrie, că oricine primește o doză de rapel înainte de sfârșitul anului va câștiga 100 de dolari

Primarul Bill de Blasio vrea să încurajeze localnicii să se protejeze pe măsură ce varianta Omicron progresează rapid în Statele Unite.

Teama de Omicron

Oferta este valabilă pentru orice rapel primit înainte de sfârșitul anului 2021. Primăria din New York a anunțat deja o măsură similară în luna iulie, pentru a încuraja locuitorii să primească o a doua doză de vaccin, sau chiar prima pentru cei nevaccinați.

„Primul mod de a menține toată lumea sănătoasă este vaccinarea”, a spus Bill de Blasio marți.

Primarul a clarificat că bonusul de 100 de dolari este „disponibil pentru toți membri familiei”. Măsura vine în momentul în care varianta Omicron a devenit dominantă în Statele Unite.

Omicron a reprezentat peste 73% din cazurile noi de Covid-19 la mijlocul lunii decembrie, cu vârfuri de 95% în unele state.

În fața acestei situații, administrația lui Joe Biden a anunțat noi măsuri de combatere a pandemiei. Capacitatea de vaccinare va fi consolidată și vor fi acordate resurse suplimentare spitalelor.

Cu toate acestea, guvernul SUA a ales să nu impună noi restricții de sanitare pentru vacanțele de sfârșit de an.

author avatar
Tudor Borcea
126 afisari

4 COMENTARII

  1. Borceo, tu ești ăl mai borât magraon care scrie aici!

    Spune, prăpăditule, cine-i la putere la New York. Democrații lui Bideu, vierme!

  2. Bai, vedeti cum prinde komunistul ala de Di Blasio cimpanzeii docili si gata dresati, numai buni da facut si alte experimente pe ei ? E simplu, cu morkovul in fata, adica le vantura o bancnota de 100 de dolari, si e gata treaba !! Ha ha ha 🙂 Bine, acum faza e ca primarul ala dement de felul lui uita sa le zica la cobaii lui vechi, si mai noi, ca odata cu multiplele vaxxinuri in cap ei pun baza noului gulag digital de sclavi totali !! Bai di Blasio, in locul tau, as pune la bataie 1000 de dolari si inca minim 100 de grame de iarba, sa vezi tu atunci ce recolta de viitori cobai eminenti o sa prinzi tu in latul tau de criminal sadea, bai trepadusule tampit de american dezaxat complet !! Ha ha ha 🙂 New York, adica fix epicentrul unde a explodat in martie 2020 noua arma biologica chinezeasca importata de cei din gubernarea demon-crata a lui Sleepy Joe CHina Biden !! Ha ha ha 🙂 Bai primare tampit, din New York au sters-o demult toti cei cu bani si cu capul inca pe umar, au ramas numai drogatii, cei 10 negrii mititei complet faliti, la care le e lene sa munceasca, si toata sleahta ta de hipsterime userista nazista care habar nu au pe ce lume traiesc, la cat sunt zilnic de fumati !! Ha ha ha 🙂 Bai di Blasio, fa si niste gulaguri din acelea ca in Australia si Ka-na-duh, sa se invete aia minte sa nu mai puna intrebari, si sa creada numai in stiinta voastra nazista-progresista !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger