AcasăȘTIRI EXTERNECovid-19 în apropierea lui Trump! Fiul președintelui a fost testat pozitiv

Covid-19 în apropierea lui Trump! Fiul președintelui a fost testat pozitiv

Donald Trump Jr.Covid-19 în apropierea lui Trump! Fiul președintelui a fost testat pozitiv / foto Sky News

Fiul preşedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 săptămâna aceasta. Acesta nu prezintă simptome, potrivit purtătorului său de cuvânt, citat de Reuters.

„Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi este în carantină la cabana sa de la aflarea rezultatului. A fost complet asimptomatic până acum şi urmează toate orientările medicale pentru COVID-19 recomandate”, conform sursei citate.

Donald Trump Jr deţine o cabană în partea de nord a statului New York unde îi place să meargă, de obicei, pentru a pescui în râul Delaware. El şi fratele său Eric sunt co-proprietarii unei rezervaţii de vânătoare de 70 de hectare pe care o folosesc şi ca poligon de tir privat, potrivit Daily Mail.

Tatăl său, președintele SUA Donald Trump, a fost bolnav de Covid-19 la începutul lunii octombrie, împreună cu soția sa, Melania Trump.

E un susținător acerb al tatălui său

Donald Trump Jr. e primul fiu al lui Donald Trump și al primei sale soții, Ivana Trump. Este un susținător acerb al tatălui său și participă activ la campania electorală pentru realegerea lui Donald Trump.

În afară de implicarea în politică, Trump Jr. este vicepreședinte executiv al Trump Organisation și se află la conducerea companiei, alături de fratele său mai mic, Eric Trump.

Omul de afaceri este pasionat de sport și vânătoare, motiv pentru care a intrat în multe dispute controversate cu numeroase organizații care protejează drepturile animalelor.

Trump Jr. are cinci copii cu fosta sa soție, Vanessa, de care a divorțat în anul 2019.

author avatar
Andreea Vlad
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger