AcasăȘTIRI EXTERNECovid-19. Gigantul pharma Pfizer numără munți de bani. Veniturile le-au depășit previziunile

Covid-19. Gigantul pharma Pfizer numără munți de bani. Veniturile le-au depășit previziunile

pfizerO româncă a dat în judecată Pfizer și Guvernul României, după ce ar fi luat o boală pe viață de la vaccin. Ce daune cere femeia

Gigantul farmaceutic Pfizer Inc. și-a majorat marți estimările pentru întregul an privind vânzările vaccinului său anti-Covid-19 cu 2 miliarde de dolari, până la 34 de miliarde de dolari, încurajate de cererea pentru noile vaccinuri de rapel bivalente.

Compania Pfizer și-a menținut prognoza privind vânzările pe întregul an pentru Paxlovid, pastila anti-Covid-19, la 22 miliarde de dolari.

Francize de miliarde

Chiar dacă cererea pentru vaccinurile originale împotriva coronavirusului scade în anumite părți ale lumii, lansarea rapelurilor adaptate variantei Omicron de la Pfizer este în curs de desfășurare în Statele Unite și Europa.

„Francizele noastre Covid-19 vor rămâne generatoare de venituri de mai multe miliarde de dolari în viitorul apropiat”, a declarat directorul general Albert Bourla în cadrul comentariilor pregătite înaintea unei conferințe telefonice.

Compania a raportat vânzări de 22,60 miliarde de dolari în al treilea trimestru, depășind estimările analiștilor de 21,04 miliarde de dolari, potrivit datelor IBES de la Refinitiv, furnizor global americano-britanic de date și infrastructură pe piețele financiare.

Pfizer se află și în centrul atenției după ce Parchetul European a început o anchetă privind achiziția vaccinurilor sale în UE, în condițiile în care mai mulți europarlamentari au criticat lipsa de transparență în cadrul acestui proces.

author avatar
Tudor Borcea
207 afisari

11 COMENTARII

  1. Păi și prostia cobailor a depășit orice previziune. Altă explicație nu există.
    Dacă le combini, iese socoata!

  2. & Daca Rafila si cu Arafat au copiat la examene de s-au facut si politicieni si achizitori de vaccinuri, ?

  3. & Organizatia WADA (de parca e denumita de arabi) ar fi gasit-o pe Halep cu doping ( in sezon de examene cu medicina si farmacie, ? Halep fiind si lider mondial, pare ca si suspiciunea ca Rafila si Arafat sa fi copiat pe la examene, se formeaza, ?

  4. & Au analizat astia probele lu’ Halep cum erau evaluati studentii arabi si odraslele nomenclaturistilor si securistilor , prin universitatile romanesti, chiar si pana in 1989 , ?

  5. & Asa cu probabil ca se poate observa vaccinarea , chiar si cu Pfizer, a fost „diminuata” de pretul supraevalut si probabil si de reclama ,,Ieftin si bun de la Covalact” , ?

  6. & Reamintind faptul ca lui Djokovic nu i s-a permis participarea la alte turnee de tenis cu diverse motivatii, daca analiza probelor recoltate de la Halep , pe alte continente ,in alte laboratoare si cu substantele de la alte firme ar putea oferi si alte rezultate ale testarilor antidoping , ca la americani s-au mai vazut si cazuri de indivizi eliberati dupa zeci de ani de inchisore si declarati nevinovati, ?

  7. @ Observati si ca vaccinurile de la firme diferite au dat si rezultate si efecte adverse difeirite, ? Probabil ca ar fi interesant si ce laboratoare prelucreaza probele antidoping si cu ce firme lucreaza pentru substantele si solutiile folosite in laboratoare, ? Eventuale castiguri financiare dupa asa rezultate spectaculoase la antidoping, ?

  8. & De observat si ca US Open se desfasoara in „tara cautatorilor de aur ” , cat si „realizarile” financiare ale celor implicati in descoperirea de dopaje, dupa realizarile mai importante, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger