AcasăȘTIRI EXTERNECovid-19. Canada pregătește pușcăria pentru antivacciniști

Covid-19. Canada pregătește pușcăria pentru antivacciniști

Guvernul Canadei vrea să înăsprească sancţiunile penale împotriva manifestanţilor antivacciniști, în special a celor care țintesc spitalele, după o recrudescenţă a hărţuirii personalului sanitar de la începutul pandemiei Covid-19.

„Nimeni nu ar trebui să fie intimidat pentru că oferă sau caută să primească îngrijire medicală și toată lumea ar trebui să poată avea acces la îngrijirea de care are nevoie fără obstacole”, a declarat vineri ministrul Justiției, David Lametti, într-o conferință de presă.

„Comportament odios și inacceptabil”

Amendamentele propuse la codul penal canadian au introdus pedepse de până la 10 ani de pușcărie pentru o persoană care a încercat încercat să intimideze personalul sanitar sau să împiedice accesul la o unitate de sănătate.

Referindu-se la anumite demonstrații din jurul centrelor, unde copiii pot fi vaccinați încă de săptămâna aceasta în Canada, ministrul a considerat că este „un comportament odios și inacceptabil”. Pandemia a exacerbat condițiile de muncă deja dificile ale personalului sanitar, care se confruntă cu niveluri îngrijorătoare de violență și amenințări cu violență, spune guvernul.

Premierul Justin Trudeau a ridicat problema de mai multe ori în timpul campaniei legislative din septembrie, când el însuși a fost ținta protestatarilor care se opuneau restricțiilor de sănătate. Noile prevederi ar răspunde, de asemenea, preocupărilor de lungă durată ale profesioniștilor din domeniul sănătății, în special ale celor care furnizează servicii de avort, a spus guvernul.

Potrivit rezultatelor preliminare ale unui sondaj național de sănătate al medicilor din 2021, realizat de Asociația Medicală din Canada, trei din patru medici au declarat că au suferit „imtimidări sau hărțuire la locul de muncă”, scrie AFP.

Femeile medici au raportat semnificativ mai multe amenințări decât omologii lor de sex masculin. Acest proiect de lege urmează să fie adoptat de Parlament.

author avatar
Tudor Borcea
1.133 afisari

7 COMENTARII

  1. Ce democratie cu puscarie auzi pt nevaccinati de parca ar fi criminali!!! Nazism in toata regula dsr vine sa i duca la nurembetg????

  2. MAI SPUNETI CA ROMANII SUNT IDIOTI? IMBECILILOR CARE V-ATI VANDUT SUFLETUL SI STRIGATI LA NOI CA SUNTEM TAMPITI…TOTI CARE ATI PRIMIT BANI DE LA BIG PHARMA SI STRIGATI SUDALMI ROMANILOR SA AVETI PARTE DE COLIVA SI LUMANARE CU TOATA FAMILIA VOASTRA DIN BANII PENTRU CARE V-ATI VANDUT! OTREPE SI SCUIPICI, PUI DE IOBAGI!

  3. In gulagurile din Australia, Noua Zeelanda si Canada se incearca noile metode de rezolvare a anumitor probleme, asta pentru cei care inteleg sa citeasca intre randuri !! Iar din moment ce se pare ca ele nu vor merge, baietii din Clubul de la Roma, si cei de la Davos au dat drumul in Afrika la nouar arma biologica, versiunea imbunatatita care vizeaza eliminarea din cadrul rasei albe a celor vaxxinati in cap !! Prregatiti-va, peste tot in Occident vor fi razboaie civile in maxim 3-4 luni !! Scapa numai cine si care poate, restul vor ajunge carne de tun !! Ha ha ha 🙂 Sarbatori Fericite, bai nazistilor din Germania Nou-Anormala, sa claditi cu mult succes cel de-al 4-lea Reich Nazist-Progresist, ca meritati !! Sieg Heil, Sieg Heil 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger