AcasăȘTIRI EXTERNECovid-19: americanii se căsătoresc la granița cu Quebec pentru a-și reuni familiile...

Covid-19: americanii se căsătoresc la granița cu Quebec pentru a-și reuni familiile (VIDEO)

Covid-19: americanii se căsătoresc la granița cu Quebec pentru a-și reuni familiile (VIDEO)

Ceremonia a permis bunicii miresei, în vârstă de 96 de ani, să participe la fericitul eveniment.

Luna trecută, un cuplu și-a unit destinele la granița dintre SUA și Canada, pentru a-și putea reuni membrii familiilor lor, care locuiesc în fiecare dintre cele două țări, într-un singur loc.

Covid între însurăței

Karen Mahoney și logodnicul ei Brian Ray își stabiliseră data nunții în urmă cu câteva luni, dar și-au dat seama, la sfârșitul lunii august, că restricțiile sanitare legate de Covid-19 vor complica evenimentul.

Părinții și bunica miresei locuiesc în Quebec, un teritoriu aflat în prezent sub restricții, ai cărui locuitori nu pot intra în SUA, relatează CBS News.

O îmbrățișare peste graniță

Cuplul a apelat atunci la un prieten, un agent de patrulare de frontieră. Acesta din urmă a găsit un loc potrivit pentru ei pentru a organiza o mică ceremonie: un post de frontieră lângă Burke, o localitate la granița dintre statul New York și Quebec. „Nu lucra în acea zi și și-a avertizat colegii despre ce urma să se întâmple”, a spus mireasa. „A aranjat totul pentru ca să nu fim întrerupți”, scrie 20 Minutes.

Karen și Brian s-au putut căsători astfel, în apropierea rudelor miresei, aflate la câțiva metri peste graniță.

Respectând separarea dintre cele două țări, Karen Mahoney a reușit chiar să-și îmbrățișeze bunica în vârstă de 96 de ani, pe care a văzut-o doar o dată în doi ani din cauza pandemiei Covid-19. Cuplul s-a căsătorit din nou a doua zi în prezența restului invitaților lor.

author avatar
Tudor Borcea
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger