AcasăȘTIRI EXTERNERUSIA sfidează comunitatea internațională. Cosmonauții de pe ISS au arborat steagul roșu...

RUSIA sfidează comunitatea internațională. Cosmonauții de pe ISS au arborat steagul roșu în spațiu! – VIDEO

Cosmonauții ruși au desfășurat în spațiul cosmic steagul victoriei din al Doilea Război Mondial - VIDEO (foto: captură video)

Steagul sovietic al victoriei din al Doilea Război Mondial a fost desfășurat în spațiu, pe exteriorul stației spațiale ISS.

Imaginile au fost publicate de Roscosmos și surprind momentul în care steagul roșu este desfășurat în spațiul cosmic, în afara Stației Spațiale Internaționale.

Cine sunt cei doi cosmonauți ruși

Cei doi cosmonauți ruși care au întins recent steagul Victoriei în spațiul cosmic sunt Denis Matveev și Oleg Artemiev, drapelul fiind scos la propunerea acestuia din urmă, potrivit oopstop.com.

Demersul a venit cu câteva zile înainte de data de 9 mai, așadar înainte de sărbătorirea Zilei Victoriei în Rusia.

(foto: captură video)

Paradă militară în Piața Roșie

De obicei, Rusia celebrează  Ziua Victoriei asupra Germaniei naziste cu o paradă militară în Piața Roșie, dar și cu un discurs al președintelui rus, Vladimir Putin.

La 9 mai este marcată Ziua Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial – cu trimitere la semnarea actului de capitulare necondiţionată a Germaniei naziste, ceea ce a dus la încheierea în Europa a celui de-al Doilea Război Mondial.

author avatar
Andrei Coman
828 afisari

18 COMENTARII

  1. -va veni si ziua in care cele 6 steaguri americane
    presupuse a se afla pe suprafata Lunei
    vor trebui bombardate nuclear, ostentativ.

  2. Da. Trebuia să fie arborat steagul cu multe stele albe și dungi roșii ca să arate că se închină satanei.

  3. Sa va fie rusine !Se presupune ca cei care devin astronauti sunt ceea ce are mai bun omenirea.Cand ajungi in spatiu esti reprezentant al planetei adica un fel de ambasador al tuturor.Nu e posibil sa devii om civilizat cand vrei sa duci in spatiu conflicte si meschinarii.Eu cred ca ce se intampla acum e un vis urat nu e ceva normal

  4. Asadar ,pentru Occident si prostalaul care scrie aci,victoria contra Germaniei Naziste este o sfidare a comunitatii internationale.Bravo ,asazisa lume libera are un viitor luminos .Vai mama voastra de cretini.

  5. Adica, de ce sfideaza, nea Andrei ??? N-au castigat ei razboiul cu nemtii ??? Mai nou astia care va entuziasmati numai la ”stele” si musai americane, faceti conjunctivita daca vedeti culoarea rosie ??? Si pe steagul nostru e o parte rosie. Aveti cumva de gand sa solicitati schimbarea ei, ca sa nu deranjam anumite priviri ??? S-ar continua prostia cu daramarea statuilor. Niste cretini, cu o ata in loc ed creier care le tine urechile lipite de cap.

  6. Pai dupa litera Z ,BLM-ul au interzis culoarea alba ,un slugoi platit de Soros de la protv solicita interzicerea cuvantului DA,acum vin alti cretini sa interzica culoarea rosie.Eu zic sa trecem direct la alfabetul arab ca tot se inmultesc barbosii pe aici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger