AcasăȘTIRI EXTERNECoșmarul atacurilor armate continuă în SUA. Un tânăr ucis, un copil de...

Coșmarul atacurilor armate continuă în SUA. Un tânăr ucis, un copil de 6 ani în stare critică în Atlanta – VIDEO

atac armatAtacuri armate în Canada. Indivizi înarmați au semănat groază la Montreal. Bilanțul tragediei

Șase persoane au fost împușcate duminică seara după ce o ceartă a izbucnit în timpul unui meci de baseball sau softball într-un parc la sud-vest de centrul orașului Atlanta, în SUA, a anunțat poliția.

Dintre cele șase victime, una este un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a murit după ce a fost transportat la spitalul Grady, în timp ce alta este un copil de șase ani care se află în stare critică la un centru de îngrijire medicală pentru copii din cadrul spitalului Egleston.

Poliția: „Rezolvați conflictele fără arme”

Restul victimelor sunt în stare stabilă, a declarat adjunctul Departamentului de Poliție din Atlanta, Charles Hampton Jr. Hampton a precizat că poliția nu a făcut nicio arestare și cere publicului informații despre atacator.

„S-ar putea să fi fost doar un eveniment comunitar, Deocamdată nu cunoaștem nicio relație între cele șase victime”, a declarat el pentru presă.

Împușcăturile au avut loc la ora 19.00 la Dunbar Recreation Center din parcul Rosa L. Burney, potrivit poliției. „Acesta nu este un loc în care să se joace cu arme de foc, așa că îi rugăm pe toți să lase armele acasă”, a spus Hampton, scrie Insider.

„Așa cum am spus de nenumărate ori, le cerem cetățenilor doar să găsească o modalitate de a rezolva conflictele fără arme”, a mai spus el.

Incidentele de duminică vin după alte câteva episoade legate de arme de foc în cursul săptămânii trecute în parcurile orașului Atlanta, inclusiv ceea ce poliția crede că este o crimă urmată desinucidere pe Merrits Avenue în Central Park și împușcarea mortală a unui bărbat în Wilson Mills Park.

author avatar
Tudor Borcea
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger