AcasăȘTIRI EXTERNECorupţie şi delapidare la cel mai înalt nivel? Incredibil! Boris Johnson, acuzat...

Corupţie şi delapidare la cel mai înalt nivel? Incredibil! Boris Johnson, acuzat că s-a „înfruptat” cu 200.000 de lire, bani din donaţii!

Boris-JohnsonCorupţie şi delapidare la cel mai înalt nivel? Incredibil! Boris Johnson, acuzat că s-a "înfruptat" cu 200.000 de lire, bani din donaţii!

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, este acuzat că şi-ar fi renovat apartamentul din „Downing Street 11” cu bani din donaţii secrete. Ar fi vorba de 200.000 de lire sterline.

Prin urmare, opoziţia laburistă a cerut declanşarea unei anchete asupra modului în care guvernul premierului conservator a cheltuit banii contribuabililor britanici.

Vineri, un ministru al guvernului a afirmat că Boris Johnson şi-a asumat costurile „din propriile buzunare”, fără a preciza cu toate acestea dacă el i-a restituit banii unui donator.

Nu cunoaştem adevărul în această dispută între cei doi grei care par mai interesaţi în legătură cu cine minte decât de fondul problemei„, a subliniat duminică, la Sky News, deputata laburistă Jess Phillips.

Partidul Laburist vrea anchetă

Avem nevoie de o veritabilă anchetă independentă„, a cerut ea, afirmând că Partidul Laburist va face o interpelare urgentă asupra acestui subiect săptămâna viitoare în parlament.

O astfel de anchetă ar urma să examineze „dacă contracte sunt acordate prin SMS, dacă reduceri de impozite sunt acordate prin SMS sau dacă premierul îşi foloseşte prietenii pentru a obţine bani ca să-şi repare apartamentul„, a detaliat ea, cu referire la un schimb de SMS-uri cu omul de afaceri James Dyson.

author avatar
Andrei Ștefan
298 afisari

2 COMENTARII

  1. Castiguri online.
    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate, invatam totul impreuna!
    Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Se semneaza un contract cu pixul,in original,trimis mai apoi prin posta! Nu se vinde nimic, nu se promoveaza!
    Pentru detalii, contactati-ne pe adresa de e-mail: acitivitatecompletonline@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger