AcasăȘTIRI EXTERNECoronavirusul a isterizat omenirea. „Sper să muriți cu toții fiindcă mă veți...

Coronavirusul a isterizat omenirea. „Sper să muriți cu toții fiindcă mă veți ucide”

Fie că ne place sau nu, măștile de protecție fac parte din noua noastră viață de după perioada post-carantină.

Centrul American pentru Controlul Bolilor a început încă din aprilie să recomade oamenilor să poarte mască în public pentru a pentru a opri răspândirea virusului.

Purtarea măștii a devenit obligatorie în multe state ale Americii, cu toate că purtarea acestea a generat numeroase controverse.

Recent, într-un magazin din Gainesville, Florida, SUA a izbucnit un scandal monstru după ce o femeie a intrat împreună cu cei trei copii ai săi, fără mască de protecție.

O altă femeie a început să țipe la acea mamă și să le adreseze cuvinte jignitoare fiindcă i-a văzut fără mască.

„Gestul a afectat atâția oameni”

„Sper să muriți cu toții fiindcă mă veți ucide”, a urlat femeia la familia respectivă.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere în magazinul Walmart. Femeia, mama copiilor a spus ulterior că nu a renunțat la purtarea măștilor, doar că nu era în plan să viziteze magazinul și de aceea nu le avea la ea.

„Când s-a terminat totul, am plecat și am început să tremur și să plâng pentru că eram atât de supărată”, a povestit ea.

„Femeia respectivă îi ataca pe toți oamenii care intrau fără mască și toată lumea o ignora și își vedea de drum, dar nu mi se pare corect să dorească moartea celor care nu aveau mască. Sper că a ajuns acasă și și-a conștientizat gestul care a afectat atâția oameni”, a mai povestit victima.

Reacția conducerii magazinului

„Ambasadorii Sănătății vor lucra cu aceia care apar fără masca acoperită pentru a încerca să găsească soluții. Știm că pot exista situații, cum ar fi vârsta sau sănătatea, care nu ajută pe toată lumea să poarte mască. Ambasadorii noștri sunt antrenați pentru aceste excepții pentru a ajuta la reducerea riscului pentru cumpărători și a face procesul mai ușor pentru toți”, au spus ei

Potrivit CDC, un studiu subliniază faptul că masca încetineşte răspândirea COVID-19.

„Adoptarea pe scară largă a politicilor care impun acoperirea feţei în locuri publice ar trebui să se considere că reduc impactul şi amploarea eventualelor noi valuri de COVID-19”, au precizat specialiștii, potrivit antena3.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger