AcasăȘTIRI EXTERNECorectitudinea politică LGBT face legea într-o universitate din Scoția

Corectitudinea politică LGBT face legea într-o universitate din Scoția

Decizie istorică în Japonia: interzicerea căsătoriilor gay nu încalcă prevederile Constituţiei

La o universitate din Dundee, Scoția, o studentă în vârstă de 29 de ani este ținta unei anchete administrative. Ea a fost denunțată și acuzată că a declarat că femeile au vagin.

Din ce în ce mai multe instituții de învățământ occidentale se dedau la tot felul de contorsiuni pentru a aplica în orice domeniul și cu orice preț corectitudinea politică, în concert cu excesele militanților LGBT.

După cum relatează presa britanică, o studentă în vârstă de 29 de ani a fost din nou victima acestei corectitudini politice în Scoția. Înscrisă la Universitatea Abertay din Dundee, Lisa Keogh este ținta unei anchete a administrației universității, din cauza comentariilor ei care nu au fost pe placul colegilor.

Faptele datează de la începutul lunii mai, din timpul unui seminar video despre feminism, gen și lege. Lisa Keogh, studentă la drept, luase cuvântul. În fața colegilor și a părților interesate, ea precizat și reamintit ceea ce pentru unii pare evident, dar este contestat de alții: femeile au vagin. Cu alte cuvinte: cele care nu au, nu sunt femei, în sens biologic. O afirmație departe de ceea ce vor să creadă susținătorii „transsexualității”.

Turnată de colegi

Și Lisa Keogh nu s-a oprit aici. Ea a mai spus, potrivit Daily Mail, că femeile s-au născut cu organele genitale feminine și că diferența de forță fizică între bărbați și femei „este un fapt”, în timp ce a pus sub semnul întrebării participarea femeilor „trans” la artele marțiale mixte afirmând că „o femeie care are testosteron în corpul ei de 32 de ani este genetic mai puternică decât femeia obișnuită” .

Pe scurt, studenta, care este și mamă a doi copii, a estimat că diferența fizică dintre femei și bărbați este evidentă, în beneficiul acestora din urmă. „Femeile nu sunt atât de puternice ca bărbații, este evident” .

Cuvintele sale, însă, i-au șocat foarte mult pe colegii ei. Aceștia din urmă au denunțat-o la administrația universității pentru „observații jignitoare și discriminatorii”. Universitatea a deschis imediat o anchetă împotriva studentei.

„Transfobie”

Ea a declarat pentru The Times : „Am crezut că este o glumă. Am crezut că nu există nicio modalitate în care universitatea să mă poată ancheta pentru că mi-am folosit dreptul legal la libera exprimare”. Tânăra se teme acum că ambițiile sale de a deveni avocat sunt periclitate de eventuale măsurile disciplinare.

Incidentul apare la un an după ce profesorul Universității din Exeter, Eva Poen, a fost acuzată de „transfobie” de către studenții feministi și LGBT, după ce a scris pe Twitter că „doar femeile au menstruație”.

author avatar
Tudor Borcea
487 afisari

5 COMENTARII

  1. Vorba la prizonieru ranit… cum a lasat Dumnezeu lumea… zice asa de tare ma mananca piciorul… da altu, pai scarpina-te!
    Pai nu-l mai am l-am pierdut in lupte.
    O sa mai vrea sa-si dea o laba(peste picior) si o sa constate ca trebuie o mana mai lunga … 🤗…

  2. Asa se intampla. In numele corectitutinii politice, au fost umplute facultatile de profesori frustrati, selectati pe baza de algoritm si nu de competenta! Si povestea continua. Daca nu se va reactiona pe baza de logica(atata cata mai exista) , se va ajunge la situatia in care o sa_ti explice niste docti cum 2+2 fac 5!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger