AcasăȘTIRI EXTERNECopil de 5 ani, împușcat mortal la filmarea unui videoclip pentru rețele...

Copil de 5 ani, împușcat mortal la filmarea unui videoclip pentru rețele de socializare

Un copil de cinci ani a fost împuşcat mortal în nordul SUA, în timp ce un grup de adolescenţi filma un videoclip pentru a-l posta pe reţelele de socializare, a anunţat sâmbătă, 27 noiembrie, poliţia din Brooklyn Park, în statul Minnesota.

Potrivit Gun Violence Archive, incluzând sinuciderile, violența cu arme de foc a provocat peste 40.000 de decese de la începutul anului în Statele Unite.

Un băiat de 13 ani este suspectat că a tras accidental în timp ce mânuia o armă, a anunțat poliția pe Facebook. El a fost arestat și plasat în detenție într-un centru pentru minori.

Thanksgiving însângerat

„Mai mulți alți minori au fost prezenți” la locul dramei, o casă din suburbia Minneapolis, unde „încercau să filmeze un videoclip pentru rețelele de socializare”.

Armele de foc au făcut cel puţin alte 35 de victime joi pe teritoriul SUA, când americanii au sărbătorit Ziua Recunoştinţei (Thanksgiving).

O fetiță de 5 ani a murit în suburbiile Atlantei, familia ei declarând pentru WCB-TV că a descărcat accidental o armă aflată pe un scaun. Poliţia a declarat însă că un copil de trei ani este cel care a tras accidental, potrivit Fox News.

Un bărbat de 25 de ani a fost împușcat mortal în Philadelphia cu un glonț rătăcit în timp ce lua masa cu familia sa. Poliția caută un tânăr de 19 ani suspectat că a tras dintr-o altă casă aflată în apropiere, unde avea loc o petrecere, potrivit filialei locale NBC.

Violențele cu armele au crescut de la începutul pandemiei în Statele Unite. Ele au ucis peste 40.000 de persoane de la începutul anului.  274 de copii cu vârsta sub 12 ani sunt incluși în acest bilanț sumbru.

author avatar
Tudor Borcea
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger