AcasăȘTIRI EXTERNEConsiliera lui Viktor Orban s-a răzgândit: premierul maghiar nu mai e rău,...

Consiliera lui Viktor Orban s-a răzgândit: premierul maghiar nu mai e rău, acum îl iubeşte!

viktor orbanUngaria merge până-n pânzele albe cu UE ca să-şi apere o lege anti-LGBT

Zsuzsa Hegedus, consiliera lui Viktor Orban care şi-a dat demisia în urma discursului controversat al premierului maghiar de la Băile Tuşnad, s-a răzgândit. Nu mai renunţă la funcţia ei, ba chiar îi ridică osanale şefului ei.

Reamintim că, imediat după declarațiile despre „amestecul raselor”, făcute de premierul Ungariei în România la sfârșitul săptămânii trecute, Zsuzsa Hegedus, consiliera sa pe probleme de incluziune socială, l-a făcut nazist și a spus că-l părăsește.

Consiliera e mândră de Orban

Consiliera a precizat că nu-și retrage demisia, ci doar a vrut să sublinieze că apreciază faptul că premierul a făcut clarificările necesare în privința declarațiilor lui și este chiar „mândră” de gestul acestuia.

”Sunt mândră de tine! Poți conta pe ajutorul meu în viitor, ca și în ultimii douăzeci de ani”, a declarat Zsuzsa Hegedus după ce a auzit explicațiile date de Orban la Viena, unde premierul a spus că nu este rasist și că s-a exprimat greșit.

Demisia rămâne în picioare

Reamintim că Viktor Orban i-a transmis o scrisoare lui Zsuzsa Hegedüs în care susține că guvernele pe care le-a condus au arătat o „toleranță zero” în ceea ce privește antisemitismul și rasismul.

Nu am crezut niciodată că el (n.r: Orban) este un rasist sau antisemit, dar responsabilitatea lui este și mai mare: incită cu declarațiile într-o situație atât de dificilă. Faptul că a retras (n.r: declarațiile), da, este suficient”, a spus Zsuzsa Hegedus într-o declarație care inițial a fost interpretată drept o retragere a demisiei sale.

Consiliera a spus că nu va reveni în postul de la cabinetul lui Viktor Orban, pentru că deja i s-a spus că trebuie să elibereze biroul.

author avatar
Andrei Ștefan
445 afisari

9 COMENTARII

  1. La unguri asa se dreseaza femeile-cu bataie si sex in grup.Dupa ce o fragezesti o faci posta cu toti prietenii si incepe sa te iubeasca…la fel si zuza asta…are sindromul Stocholm

  2. @ Referitor la amestecul raselor, într-o formă avansată în timp relativ scurt, chestiunea este că dispariția raselor ar putea produce dezechilibre ale mediului așa cum se poate constata de către cei ce se ocupă de astfel de aspecte și încearcă să salveze specii și rase conservându-le habitatul,
    & Probabil că și îmbunătățirea genetică la unele specii ar putea provoca dezechilibre la alte specii și de mediu, probabil că și vaccinarea pentru îmbunătățirea imunității, ?

  3. & După cum se poate observa, probabil că se „evidențiază” condițiile de mediu afro-arabe, ?

  4. Ca la bal mascat! 😃 Doamna prof.dr.doc. Zsuzsa Hegedus, astazi, in a patra schimbare de opinie de a ei, a declarat: ” Si eu sunt o victima a masinatiunilor liberalilor. Am gresit. Nu am citit discursul lui Viktor, m-am lasat indusa in eroare de anumiti influenceri globalisti si nici de luarea de pozitie al Rabinului Sef Dr. Shlomo Koves nu am stiut. Dr. Shlomo Koves este seful cultului evreiesc Status Quo Ante(Chabad) din Ungaria si membru marcant al Congresului Mondial Evreiesc.

  5. @ Deci, Victor Orban are de partea lui de evoluțiile din societate, nu se poate ajunge la un amestec al raselor foarte evoluat într-u timp scurt fără afectarea sănătății publice, a echilibrelor de mediu, pe fondul conflictelor anterioare dintre indivizii raselor, speciilor, etc. , ?

  6. Is smecheri ungurii astia de la Balaton, azi zic una, peste 3 zile zic ca nu au zis asa ceva, astia joaca la deruta mai bine ca tovarasul Danku !! Alo, bai Dankule, uite ca ai de la cine invata, bai trepadusule infekt de mamaligar, mai manca si ceva kurtos kalacs, sa nu te mai ingrasi atat !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger