AcasăȘTIRI EXTERNEConflict deschis SUA - Rusia: Biden a vrut să umilească Moscova, dar...

Conflict deschis SUA – Rusia: Biden a vrut să umilească Moscova, dar reacţia Kremlinului a fost DURĂ!

Biden PutinConflict deschis SUA - Rusia: Biden a vrut să umilească Moscova, dar reacţia Kremlinului a fost DURĂ!

Joe Biden a reuşit să enerveze Rusia din nou. Cum? Prin declaraţiile conform cărora această ţară nu are nimic altceva în afară de petrol şi arme nucleare. Kremlinul a contraatacat dur. Liderul de la Casa Albă nu cunoaște suficient Rusia, având în vedere că afirmațiile sale sunt departe de realitate, susţin ruşii.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, îl acuză pe Biden că a făcut aceste remarci doar ca să impresioneze.

SUA, atacată cibernetic?

Președintele SUA a făcut aceste afirmații marți, în timpul unui discurs în care a atras atenția că, dacă Statele Unite vor ajunge în cazul unui „război real” cu o altă „mare putere”, conflictul ar putea fi rezultatul unui atac cibernetic asupra SUA, în contextul amenințărilor în creștere ale Rusiei și Chinei.

Joe Biden a mai spus că serviciile secrete americane sunt superioare celor rusești și că preşedintele rus Vladimir Putin are „cu adevărat o problemă”.

El (Putin – n.r.) conduce o economie care are arme nucleare şi zăcăminte de petrol şi nimic altceva. Nimic altceva. Economia lor este …, ce ? A opta cea mai mică din lume acum, cea mai mare din lume ? El ştie că are cu adevărat o problemă, ceea ce în opinia mea îl face chiar şi mai periculos”, a estimat preşedintele american.

Biden, acuzat că nu înţelege Rusia

Să pretinzi că nu există nimic altceva în Rusia (în afară de petrol şi arme nucleare) este greşit. Aceasta arată cunoştinţe incorecte şi o neînţelegere a Rusiei moderne”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Cu toate eforturile de normalizare a legăturilor aflate în curs, Statele Unite sunt un adversar al Rusiei, a indicat Peskov, care a respins şi afirmaţiile lui Biden că Moscova se amestecă deja în alegerile americane de la jumătate de mandat care vor avea loc anul viitor.

author avatar
Andrei Ștefan
696 afisari

3 COMENTARII

  1. BIDEN CRITICA DUR RUSIA, iar raspunsul mosckovei este destul de plat, nu dur, cum scrieti voi……ca nu va place voua moliciunea raspunsului sovietic, e alta treaba…p.s. exemplificati voi, raspunsul dur al mosckovei…..ca nu cunoaste BIDEN realitatile rusesti..nu cred, cine nu cunoste dragostea de betivanareala a sovieticilor, hotii (vezi TEZAURUL ROMANESC), minciuni (vezi declaratiile tampite ale lui putin, referitoare la BASARABIA, dupa ce el a condamnat pactul RIBANTROPP – molotov…???????)

    • rusia este o tara puternica din toate punctele de vederee bideu este un bou nu se poate compara cu putin sa cazi de trei ori pe scara avionului e o mare realizare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger